MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Prezentare aniversara FENDI pe Zidul Chinezesc

 fendi.jpg

Lumea modei a fost dintotdeauna presarata cu extravagante si picanterii, iar designerii sunt plini de idei inovatoare atunci cand este vorba de prezentarile lor de moda sau de renumele brandului. Aparitia lui Galliano la sfarsitul fiecarui show (Christian Dior sau John Galliano) nu mai este o surpriza, ci este cel mai asteptat moment al colectiei. E acel quelque chose care da nota finala si aduce zambetul pe fetele spectatorilor. Kilturile propuse de Gaultier au devenit de asemenea articole omniprezente la prezentarile couturierului francez, iar prezenta diferitelor staruri in prezentari (Rihanna pentru Dsqared2)  este deja un cliché.

Cand vine vorba despre colectiile aniversare, ineditul este “la el acasa”. Sa nu uitam de colectia lui Roberto Cavalli prezentata pe o strada din Milano, de fabuloasele show-uri Christian Dior sau de prezentarea aniversara a lui Valentino. Ultima surpriza a modei a venit de aceasta data din partea casei FENDI, care a ales sa prezinte colectia pentru sezonul primavara-vara 2008, unde credeti?… pe celebrul Zid Chinezesc

Da, ati auzit bine! Negocierile cu autoritatile chineze au durat aproape un an, dar in final organizatorii si-au vazut visul implinit.

1904.jpg


Ineditul show a avut loc pe 19 octombrie, odata cu aniversarea lui Karl Lagerfeld de patruzeci de ani in slujba casei Fendi. (Bon Anniverssaire, Karl!) Lagerfeld impreuna cu presedintele LMVH, Bernard Arnault, au folosit acest minunat sit ancestral, transformandu-l in podium. Prezentarea a durat nouazeci de minute, timp in care 100 de manechine au defilat nonsalant, pline de gratie si feminitate pe podiumul lung de 800 de metri. Toata presa de specialitate a apreciat acest eveniment unic precum si originalitatea lui Lagerfeld.

La finalul prezentarii, Bernard Arnault a declarat:

Karl est un homme excessivement divin! Je suis admirative. Excentrique de gout, elegant, exigent…

silvia-venturini-fendi-and-karl-lagerfeld.jpg silvia-venturini-fendi-and-karl-lagerfeld0.jpg

helene-and-bernard-arnault.jpg

Claudiu – mauVErt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: