MAUVERT

fashion & lifestyle blog

CORINA alias Marlene Dietrich

colorat-1.jpg

Cred ca multi dintre noi o cunosc deja pe CORINA. Unii iubesc muzica ei, altii pur si simplu nu o suporta, iar cei care sunt preocupati de fashion, ii studiaza cu atentie aparitiile. Oricare ar fi interesul nostru pentru ea sau pentru muzica ei, nu putem sa trecem cu indiferenta pe langa aceasta tanara cameleonica, un adevarat exponent al stilului intre persoanele publice din Romania.

Stilul vestimentar avangardist abordat de Corina e apreciat în unanimitate de toti criticii de moda, ea fiind considerata una dintre putinele cantarete care si-au construit un look de scena comparabil cu cel al vedetelor internationale. Corina ne-a obisnuit ca odata cu lansarea unui nou videoclip sa abordeze si un nou look. A intrat in muzica cu o imagine degajata de adolescenta ce emana o atitudine sexy, insa niciodata nu s-a afisat cu tinute vulgare (vezi Oana Zavoranu – Trident & Co. ) A urmat apoi look-ul rebel, o incursiune prin stilul manga, iar acum a trecut la noua imagine inspirata de divele anilor 30-40.

163972851ac8e3c2c1b23_250_364_.jpg

Corina a devenit un personaj, desi exista o multime de oameni neavizati care sunt indignati de aparitiile ei. Hainele pe care le poarta reflecta relatia ei cu moda, dar si priceperea stilistei ei, Laura Vargalui (ex-editor de moda si stilist ELLE Romania), care o consiliaza si ii procura hainele din marile capitale ale modei.

De curand Corina a lansat un nou videoclip la o piesa intitulata “Tears”, iar cu cateva zile in urma am vazut-o intr-o emisiune tv unde era invitata pentru a-si promova noua piesa. Avea un look foarte degajat, dar atent ales si un aer boem. Parul blond si ravasit, ochi conturati de pisica si buzele de un rosu sangeriu profund completau perfect outfit-ul ei, o rochie neagra de lungime medie cu detalii patchwork (aplicatii de volane, petice si dantela) peste care purta un cardigan din casmir gri. Escarpenii negri si unghia placata cu aur ii dadeau Corinei un sarm aparte, clasic si rafinat.

Videoclipul cel nou, caci despre el era vorba, o surprinde pe Corina in ipostaza Marlenei Dietrich in filmul Shanghai Express. Videoclipul prezinta o scena din trenul de lux in care Corina poarta asemeni Marlenei o rochie neagra, intr-o combinatie de matase, voaluri, dantela fina si pene. Parul blond de lungime medie, buclat si sprancenele subtiri si arcuite reproduc perfect look-ul divei din Shanghai Express. Corina a studiat cu foarte mare atentie filmul, pentru a reusi sa interpreteze cat mai natural rolul divei blonde. Marlene Dietrich este una din muzele tinerei.

1932-e.jpg

Iata inca un exemplu de stil, rafinament si bun gust, o tanara care poate oricand sa abordeze look-uri noi. Corina poate fi considerata un Style Icon intre vedetele din Romania. Ar fi bine ca si alte domnisoare cunoscute sa urmareasca atent stilul Corinei, de la care au foste multe lucruri de invatat.

Claudiu – mauVErt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: