MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Expozitie Foto “I never…”

a-fishmv.jpg

Se spune ca ideile cele mai bune vin intotdeauna “la bautura” (fie ea si apa plata cu lamaie, ca si in cazul nostru).

“I never…” ar putea sa sune putin pesimist la inceput. “Intotdeauna” si “niciodata” sunt doua cuvinte pe care trebuie sa iti amintesti intotdeauna sa nu le spui niciodata. De fapt este vorba despre un joc. La fel cum in Jeux D’Enfants intrebarea era “Cap ou Pas Cap?”, in jocul nostru fiecare dintre cei doi jucatori incepe propozitia cu “I never…” si o continua (cum altfel?) cu un lucru pe care nu l-a facut niciodata. Daca partenerul de joc a facut respectivul lucru, este obligat sa bea si apoi sa reia seria marturisirilor.
Lucruri pe care nu le-ai facut niciodata , dar ti-ai dori sa le faci; lucruri pe care nu ai vrea sa le faci niciodata, lucruri care nu vor mai fi niciodata la fel sau lucruri pe care care nu ai avut niciodata curajul sa le spui in alte circumstante. Bun de jucat cu straini, straniu cu prieteni si neprietenos de greu cu o persoana si mai apropiata, din simplul motiv ca te face sa dezvalui lucruri pe care in mod normal numai tu insuti le stii.
Cine are drum la Ceainarie pana la sfarsitul lunii, poate sa vada cateva din lucrurile pe care nu le-am facut niciodata, dar la care am tras o privire pe furis prin lentila aparatului foto. Mai precis, va invitam cu drag la o ceasca de ceai aburind, la povesti interminabile si la “un exercitiu de privire”, pe muzica celor de la Pink Martini, Katie Melua sau Sade.
Expozitie foto Ioana Mirela Voicu si Andrei Bogdan Toma; TeeHaus (Str. George Baritiu Nr. 28, Brasov, vis-a-vis de Biserica Neagra); deschisa intre 8-31 ianuarie
Advertisements

3 responses to “Expozitie Foto “I never…”

 1. RIDA 12 January, 2008 at 2:11 pm

  ha ha ha! asta mai lipsea… copilasii au inceput sa faca poze si sa le expuna prin maghernitze…

  Mai, voi nu intelegeti sa renuntati odata pentru totdeauna??? Si tu, draga domnishoara Mirela care scrii pe acest blog cate o povestioare (de adormit copiii) pe an, esti acum mare fotograf. Mai sa fie…! Ridicolul ajunge la extrem. =)) Sunt foarte curioasa cat veti mai incerca sa continuati in felul asta neprofesionist ?!

 2. mauvert 12 January, 2008 at 2:29 pm

  mai sa fie, rida clorida strikes again. ati fost prima persoana la care m-am gandit dupa ce am postat articolul. (serios)
  nu pot decat sa ma bucur de atentia pe care ne-o acordati zilnic. si, lasand gluma la o parte, mi-ar placea sa va cunosc.

 3. andreea 3 February, 2008 at 1:56 pm

  congrats. e foarte bine sa iti hranesti permanent pasiunea pentru domeniile care te intereseaza iar o expozitie nu poate fi decat un pas inainte, indiferent de ce zic unii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: