MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Le parfum Chloé

chloe.jpg 
Deşi trecută de prima tinereţe, Chloé este încă tânară şi nu işi arata niciodata vârsta. A rămas o romantică “neglijentă”, care emană din plin un spirit ludic si jucăuş si care nu renunţă la tabieturile ei adolescentine. Se scaldă încă în nuanţe de beige, gri sau rozalb ca şi când de pe fereastra sa s-ar vedea doar peisajul acelei primăveri perfecte… se amuză încă, de fiecare data când poarta tocuri si iubeşte încă detaliile hand-made şi genţile, pe care le aruncă nepăsătoare pe umăr.

Chloé iubeşte arta si muzica franceză şi oscilează încă, între clasic şi modern. Deşi nu-i place să-şi trăiască viaţa înconjurată de tehnologie şi gadget-uri, nu se putea da înapoi de la avea un telefon numai pentru ea. A desenat plina de inspiraţie, un etui preţios, perfect pentru noul ei IPhone, pe care oricum îl “aruncă” în poşeta ei, plină cu poveşti, vise şi dorinţe.

Capriciile “gingaşei” Chloé, nu se termină niciodată. Tot timpul işi doreşte ceva nou care să o reprezinte, care să emane puţin din spiritual ei, care să povestească puţin din povestea ei.  Aşa s-a născut noul ei parfum, cărui i-a dat numele ei şi pe care l-a prezentat în octombrie la Paris. 

Chloé

Acesta este mirosul ei: o aromă clasică, seducătoare, plină de naturaleţe şi feminitate, născută din esenţe de trandafir, frezie, magnolie, cedru, mosc şi ambră. Acest parfum romantic şi atemporal nuanţează spiritul, stilul şi atitudinea unei femei spontane şi senzuale precum este Chloé. Fiecare picătură de parfum te invăluie cu primăvară, iubire, poveşti şi amintiri. E asemeni unui elixir, cu ajutor căruia orice femeie poate deveni puţin din ceea ce este Chloé.

Pentru campania publicitară au fost alese Chloe Sevigny, Anja Rubik şi Clemence Poesy, fiecare dintre ele având ceva din spiritul romantic, energic şi senzual al femeii Chloé. Parfumul va apărea în parfumerii în luna februarie a acestui an. Răsfăţaţi-vă cu o picătură din mireasma Chloé!

Le parfum Chloé www.mauvert.com

Claudiu – mauVErt

Advertisements

8 responses to “Le parfum Chloé

 1. mauvert 2 February, 2008 at 3:25 pm

  :(( am vrut sa mi-l cumpar din Austria, dar inca nu aparuse pe piata .
  sticla seamana foarte mult cu cea de Miss Dior Cherie :D, ceea ce poate in alte circumstante m-ar irita, dar in cazul Chloe nu poate decat sa ma bucure. indraznesc sa cred ca mi se potriveste :-“

 2. simonne 22 February, 2008 at 9:46 pm

  Mi l/am cumparat la Paris acum doua saptamini si este o nebunie!

 3. alexandra 4 October, 2008 at 3:47 pm

  iubesc parfumul asta:) merita kumparat

 4. daniela 9 December, 2008 at 7:27 am

  iubesc acest parfum,l-am primit de ziua mea.Chiar ma reprezinta.cumparati-l doar acele femei care sint pasionale,si stiu ce vor de la viata.

 5. ramona 5 November, 2010 at 9:49 am

  As vrea sa stiu si eu de unde pot sa cumpar parfumul Chloe Chloe din Constanta.

  • mauvert 6 November, 2010 at 11:37 am

   Incearca in magazinele Sephora. In Bucuresti l-am vazut la ei.
   In Constanta exista 2 magazine Sephora. 😉

  • flori 8 August, 2012 at 11:17 am

   nu vi s-a intamplat la parfumul chloe sa rugineasca metalul de pe sticla?.eu mi-am luat parfumul din zona libera din constanta si a rugnit :(….nu inteleg de ce. si mai stiu pe cineva care a patit acelasi lucru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: