MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Kylie, Gwen si Leona iubesc DOLCE & GABBANA

A trecut ceva timp de cand nu am mai stat sa-mi pierd vremea in fata posturilor de televiziune muzicale, dar uneori nostalgiile ma indeamna sa urmaresc ce mai e nou in materie de muzica, promovare, artisti noi sau fashion. Nu aveam prea mult timp (si nici rabdare…) la dispozitie, insa in cele cateva minute de pauza din timpul studiului ultimului numar al revistei Esquire, am vizionat trei videoclipuri noi.

Prima si cea care a reusit sa-mi atraga atentia a fost Leona Lewis, tanara britanica de 22 ani care interpreteaza o piesa extraordinara (Bleeding Love) in spiritul Whitney Huston/Mariah Carey. Leona are un look exotic, cu ochi verzi, piele bronzata si bucle lejere, aramii. Trasaturile ei aduc putin cu cele ale modelului brazilian Anna Beatriz Barros. In noul videoclip Leona poarta o rochie Dolce & Gabbana (primavara vara 2007), lucrata manual si impodobita cu cristale, rochie ce cantareste aproximativ douazeci de kilograme si costa in jur de 200.000 $. Rochia subliniaza perfect trupul Leonei, iar talia este incorsetata intr-o centura din crom din aceeasi colectie. Look-ul glam ii vine de minune Leonei. 

Kylie, Gwen si Leona iubesc  DOLCE & GABBANA www.mauvert.com Kylie, Gwen si Leona iubesc  DOLCE & GABBANA www.mauvert.com Kylie, Gwen si Leona iubesc DOLCE & GABBANA www.mauvert.com Kylie, Gwen si Leona iubesc DOLCE & GABBANA www.mauvert.com

Dupa ce am admirat cu placere “suferinta” din videoclip a Leonei, a urmat balada pop-rock Early Winter,  cantata de Gwen Stefani.  Sophie Muller este producătoarea videoclipului. Pentru creearea acestui clip ea a preferat să filmeze în trei oraşe din Europa: Milano, Praga şi Budapesta, de-a lungul turneului The Sweet Escape Tour. Gwen ne-a obisnuit cu aparitiile sale pline de stil si atitudine, adoptand cate un nou look pentru fiecare videoclip. Punctul culminant din Early Winter este finalul, momentul in care artista americana alearga imbracata intr-o rochie spectaculoasa Dolce & Gabbana, din colectia primavara/vara 2008. Rochia verde,din tulle si organza a fost una din piesele de rezistenta ale colectiei.

Gwen este o impatimita a hainelor elaborate, cu detalii couture lucrate manual. (Amintiti-va What you waiting for...!). Ei ii plac hainele care transmit de fiecare data un mesaj. Tot timpul look-ul ei vorbeste despre sentimentele sau starile pe care le traieste. Tocmai acesta este motivul pentru care Gwen este foarte apreciata de criticii de moda.

Kylie, Gwen si Leona iubesc DOLCE & GABBANA www.mauvert.com

Kylie, Gwen si Leona iubesc DOLCE & GABBANA www.mauvert.com Kylie, Gwen si Leona iubesc DOLCE & GABBANA www.mauvert.com
Odata ce curiozitatea s-a declansat, am decis sa mai vizionez un videoclip ca un adevarat vanator de stil. Si cine ar fi putut fi o aparitie mai potrivita decat Kylie Minogue? Perfect recuperata, plina de energie si forte noi si intrata de curand in lumea designului interior, Kylie a lansat doua videoclipuri dupa revenirea cu piesa 2 Hearts. Cel care mi-a atras atentia, a fost videoclipul melodiei In my arms, realizat in spiritul energic al australiencei. Mai exact, este vorba de doua din tinutele cu care Kylie evolueaza in videoclip.
Prima aparitie, de influenta robotic-future, o surprinde pe Kylie intr-o rochie Gareth Pugh (primavara/vara 2007), cu o pereche de ochelari desprinsi parca din episoadele Star Wars. Rochia din patrate de piele, colorate in alb si negru, o transpun pe Kylie intr-un personaj enigmatic. Ca sa echilibreze stilul sobru, Kylie a ales pentru final o alta rochie vedeta din colectia Dolce & Gabbana primavara/vara 2008, la fel de voluminoasa, la fel de pictata si cu aceleasi detalii stylish precum rochia purtata de Gwen in videoclipul ei. Diferenta dintre cele doua a fost lungimea si culoarea. Make-up-ul a fost de asemenea o atractie, datorita combinatiei de culori neon.
 Kylie, Gwen si Leona iubesc DOLCE & GABBANA www.mauvert.com Kylie, Gwen si Leona iubesc DOLCE & GABBANA www.mauvert.com

Kylie, Gwen si Leona iubesc DOLCE & GABBANA www.mauvert.com

Claudiu – mauVErt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: