MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Lindsay Monroe…

In ultima perioada, multe din icon-urile intenationale aleg sa pozeze in pielea unor personaje celebre care au marcat istoria modei sau a cinematografiei. Dupa ce Keira Knightly a intrat in pielea modelului britanic Twiggy, pozand pentru revista canadiana Strut, Lindsay Lohan isi face aparitia, ametita de Champagne, adoptand look-ul erotic al lui Marilyn Monroe, pentru revista New York.

lohan.jpg

In 1962, fotograful Bert Stern realiza un pictorial celebru cu diva Americii, Marilyn Monroe, pictorial denumit “The last sitting“.  Fotografiile relizate de Stern la Hotelul Bel-Air sunt considerate cele mai faimoase imagini ale blondei senzuale, datorita faptului ca o surprind pe aceasta in ipostaze naturale, specifice, dezbracata fiind si ametita de Champagne, unduindu-si trupul intr-un pat alb. Pictorialul a fost realizat cu sase saptamani inainte ca Marilyn sa fie gasita moarta in propria resedinta.

La 46 de ani dupa celebra sedinta foto, Bert Stern a reinviat lucrarile sale, de data aceasta avand-o ca model pe Lindsay Lohan, o alta actrita a carei faima negativa estompeaza talentul actoricesc. Fotografiile au fost realizate cu un aparat cu film, iar Lohan a intrat perfect in pielea blondei de la Hollywood. Pentru Lindsay a fost o adevarata onoare sa pozeze, aducand un omagiu regretatei Marilyn.

lindsay4.jpg lindsaylohan2_ny.jpg

Bert a declarat ca a ales-o pe Lohan pentru ca, in ciuda reputatiei sale indoielnice, tanara actrita este mult mai profunda decat ar crede cititorii de tabloide, care au remarcat-o si in filmele cu adolescenti. Intre Lohan si Monroe exista mai multe similitudini, printre care consumul abuziv de alcool si substante interzise, sau atentia deosebita din partea mass-mediei.

Pe mine nu m-a impresionat cu nimic pictorialul lui Lohan, insa cred ca ar trebui sa lasam critica de specialitate sa-si spuna parerea.

apicture-6-9d.jpgpicture-5__opt-bf.jpg
slideshow_btnc-41.jpg

 

 

Advertisements

4 responses to “Lindsay Monroe…

 1. mauvert 20 February, 2008 at 8:56 pm

  vai de capul meu…ce-i cu ea? proasta ipostaza…

  ioa

 2. applefountain 21 February, 2008 at 11:46 am

  si eu am scris ieri despre asta…mi se pare horror (desi nu am nimic cu Lindsay, dar postura asta o dezavantajeaza)

 3. rox 24 February, 2008 at 6:09 pm

  nici pe mine nu ma impresioneaza cu nimic! monroe e monroe si mi se pare expirata ideea de reinterpretare

 4. Laura 25 February, 2008 at 6:31 pm

  dumnezeu cu mile….she has…:-S…:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: