MAUVERT

fashion & lifestyle blog

LANVIN lanseaza Collection Blanche

Odata cu ascensiunea in moda a casei LANVIN, Alber Elbaz ne surprinde prin creatiile sale, dar si prin campaniile sau proiectele de promovare pe care le desfasoara. In ciuda faptului ca este foarte ocupat cu realizarea colectiilor de pret-a-porter, designerul si-a facut timp si a realizat o linie de rochii dedicata mireselor, denumita sugestiv Collection Blanche

Colectia dedicata mireselor reprezinta un progres absolut normal pentru un desinger care este constant asaltat cu comenzi din partea prietenelor, a colegelor si a clientelor, dar si a celor care au nevoie de tusa lui creativa in ziuna nuntii.

LANVIN lanseaza Collection Blanche www.mauvert.com LANVIN lanseaza Collection Blanche www.mauvert.com 

Desi Collection Blanche pastreaza in general liniile clasice, mireasa in viziunea lui Elbaz trebuie sa fie jucausa si cu simtul umorului. Pe langa materialele traditionale cum ar fi: matase, tulle, tafta, dantela, organza sau chiffon, colectia epateaza prin cateva elemente inedite: un kaftan (pentru o mireasa pe plaja), un trench (pentru cele care calatoresc), un cardigan din tulle (pentru mireasa romantica) si multe alte piese care sparg monotonia vestimentatiei traditionale.

LANVIN lanseaza Collection Blanche www.mauvert.com LANVIN lanseaza Collection Blanche www.mauvert.com

Collection Blanche este expusa exclusiv in vitrinele LANVIN din Dover Street, Londra. Daca aveti cumva drum pe-acolo, nu ezitati sa admirati fabuloasele creatii Lanvin sau chair sa achizitionati una, tinand cont de faptul ca ziua nuntii trebuie sa fie un eveniment de neuitat.

Aaa… si inca ceva: preturile incep de la 4200£. 

Claudiu – mauVErt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: