MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Bine sau prost imbracate?

In fiecare an, revistele de specialitate alcatuiesc diferite clasamente in functie de stilul vestimantar al vedetelor, de hainele pe care le aleg, de evolutia sau involutia imaginii lor. Revista Glamour a realizat pentru 2008 topul celor-mai-bine-imbracte-femei, plasand-o in fruntea clasamentului pe topmodelul britanic Kate Moss. Britanica a detronat-o pe Kylie Minogue, cea care s-a aflat pe locul I, in 2007 si care acum a fost situata pe locul 19. Nu este pentru prima oara cand Kate obtine acest titlu.

Kate Moss si-a recastigat locul binemeritat, deoarece alegerile vestimantare facute de Kylie in ultimele douasprezece luni, au fost considerate bizare de catre votanti. Se pare ca stilul nou, adoptat dupa revenirea in scena a artistei, nu a mentinut interesul publicului la cote maxime.

Kate are fler. Stie sa-si potriveasca hainele, face combinatii interesante si acorda o atentie sporita dataliilor. Neglijenta ei este uneori foarte sexy. Nu de multe ori Kate a devenit muza celor mai influenti designeri sau a schimbat tendintele in functie de placul ei. Legatura cu moda tine de inspiratie, lucru care ne-ar ajuta pe toti sa fim mai indrazneti si sa incercam combinatii inedite.

Dupa Kate Moss, urmatoarea in top este actrita britanica Sienna Miller, un alt icon care stie de fiecare data sa fie la inaltime. Sienna nu surprinde cu acest loc, deoarece de foarte multa vreme se afla in fruntea clasamentelor de acest gen. Sienna este urmata de Scarlett Johansson, Rachel Bilson si Jennifer Aniston.

 

La capatul celalalt al listei o gasim pe Britney Spears, iar pe locul 90 se afla Victoria Beckham.

Datorita decaderii ei profesionale si personale, Britney nu mai are timp nici macar sa se uite in oglinda. Avand in vedere starea ei depresiva, mi se pare putin exagerat sa mai fie mentionata in lista. Chiar daca nici inainte Britney nu epata prin tinute impecabile, acum, cu atat mai putin ne-am putea astepta la vreo evolutie stilistica.

  

Victoria Beckham a urcat 10 locuri in top desi, in opinia mea stilul ei este la fel de fals si vulgar ca si pana acum. Nici macar colectia impresionanta de posete Hermes nu poate salva look-ul sau, care de cele mai multe ori este dezgustator. Victoria Beckham mi se pare cel mai bun exemplu de femeie prost imbracata, in haine ametitor de scumpe. Din pacate ea este un model si pentru multe tinere recent imbogatite de la noi.

Claudiu – mauVErt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: