MAUVERT

fashion & lifestyle blog

PUSH Magazine Brasov, numarul promo

Et voila!… preocuparea noastra din ultima perioada.

Revista PUSH a aparut anul trecut in Sibiu, ca varianta mai mica a revistelor de lifestyle. Ceea ce e important de stiut este ca are specific exclusiv LOCAL si ca se distribuie gratuit. Prima reactie pe care o are majoritatea e “aaa..da, ca Zile si Nopti, 24 fun sau Shopping Fun”. Singurul lucru pe care il au in comun revistele enumerate mai devreme si PUSH este faptul ca se sustin din publicitate. Insa in cazul nostru nu vorbim despre mica publicitate, ci despre o veritabila revista de lifestyle, cu articole-povesti din domenii ca moda, frumusete, excursii, divertisment, arta, decor etc…

PUSH Magazine Brasov, numarul promo www.mauvert.com

Noi am fost pusi in legatura cu PUSH (tot) de prietena noastra Dana Iuga, care colaboreaza frecvent cu cei de la PUSH pentru editia de Sibiu si care ne-a recomandat cu toata caldura pentru rubrica de moda a numarului din Brasov.

Asadar…we’re in business! Ceea ce facem nu poate fi decat spre binele nostru… Desi nu este o revista EXCLUSIV de moda, e un lucru bun ca avem rubrica noastra si in mare parte iese pe placul nostru. Spun “in mare parte” pentru ca mereu exista diferente de opinii cu restul echipei dar mai multe creiere gandesc mai bine decat unul singur, nu?

Un alt lucru bun e ca am invatat niste lucruri pe care, in mod normal, nu le-am fi stiut. “Spread”, “advertorial”, sau “barter” nu existau in vocabularul meu, cel putin. O alta chestie, Photoshop-ul… Nu pot sa nu imi amintesc spusele lui Ovidiu Buta, legate de Photoshop: “De cand cu onor prestez aceasta meserie am “montat” maini, am scos cearcane, m-am jucat de-a doctorul Stan si am sters burti si colacei de grasime, celulita si cearcane. De multe ori ai senzatia ca intre redactia unei reviste si un salon de cosmetica sau o sectie de chirurgie estetica nu este o mare diferenta. Scopul nostru suprem: frumusetea (artificiala). Stiu ca este o minciuna, dar cam totul intr-o revista este o minciuna frumos ambalata. ” (sursa: fashionandbeauty.ro)

…asta intre paranteze. Nu e genul de publicitate pe care ar trebui sa o facem, dar putin sarcasm nu strica niciodata. A propos de Ovidiu Buta, ii multumim si lui pentru ca a acceptat interviul pe care i l-am luat pentru primul numar al revistei noastre. Noi, cei de la MAUVERT, am invatat (si invatam) multe de la el si nu putem spera decat ca si restul lumii va fi de acord.

Un alt lucru bun este ca ca avem ocazia sa cunoastem O GRAMADA de oameni. De cate ori nu v-ati intrebat al cui e salonul X, cine aduce marfa in magazinul Y, sau “cum o fi in hotelul Z”? Well, you name them – we have them 🙂 Nu e totul roz, insa… Ultima luna a fost un experiment social foarte interesant, in sensul ca nu stii peste cine poti sa dai. Avand in vedere ca este vorba despre primul numar, multa lume s-a aratat reticenta sau chiar mai rau, a inteles gresit intentiile noastre. Dar pe parcurs se rezolva toate cu toti si lucrurile vor merge din ce in ce mai bine.

Aportul MAUVERT in PUSH Brasov Nr. 1:

 • styling sedinta foto cu Mihaela Gros la Paradisul Acvatic – Ioana Voicu si Claudiu Enescu
 • interviu Ovidiu Buta – Ioana Voicu
 • tendinte – (Eleganta) – Claudiu Enescu
 • streetwear – Claudiu Enescu
 • must have-ul sezonului – (Tocul Virgula) – Claudiu Enescu
 • shopping cu Oana Chirila – Ioana Voicu, Claudiu Enescu
 • pictorial – Les Annees Folles – Ioana Voicu, Claudiu Enescu
 • reduceri – Ioana Voicu
 • stil – Elena Sirbu – Voicu Ioana
 • clubbingwear – Claudiu Enescu
 • Bistro de L’Arte – interviu Oana Coanta – Ioana Voicu
 • decor – Villa Prato – Claudiu Enescu

*** Update: …numarul din august este numarul PROMO al revistei si va fi distribuit intr-un circuit inchis, doar celor cu care am colaborat, pentru ca acestia sa poata vedea produsul finit. Pentru publicul larg, se va putea gasi incepand de pe la jumatatea lui septembrie, cand apare numarul 1. Coperta ramane aceeasi, la fel si continutul. ( Ok, poate cu ceva ajustari)

Daca detinatorii pun revista la dispozitia clientilor, poate gasiti si numarul promo in Bistro de L’Arte, Trattoria del Chianti, magazinul C.A.T.O., saloanele Serpentine, Fendissima si Revolution Cut, Villa Prato, Paradisul Acvatic…

ioana – mauVErt

Advertisements

9 responses to “PUSH Magazine Brasov, numarul promo

 1. Octavian Coifan 21 August, 2008 at 1:28 pm

  OOOOOO. Asta da preocupare de vara!!! Felicitari. Am incercat sa vad pe site daca apare… dar e doar editia Sibiu momentan.

 2. Paula 7 October, 2008 at 9:47 am

  Angajari faceti? 😀

 3. Roxana 29 October, 2008 at 8:28 pm

  Foarte interesanta revista, chiar mi-a facut deosebita placere sa o citesc, ce m-a surprins la sfarsitul lecturii a fost sa descopar pe prima coperta faptul ca se distribuie gratuit.
  Mult succes in ceea ce faceti si la cat mai multe numere Push Brasov

 4. Nico 26 November, 2008 at 9:49 pm

  interesanta revista dar tipul care comenteaza moda este cam paralel!!!

 5. mauvert 26 November, 2008 at 10:17 pm

  sper ca poti sa-ti si argumentezi parerea.
  nu-mi plac afirmatiile nefondate. 😉

 6. dana 29 April, 2010 at 6:33 pm

  Cristina e, o sefa de suces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: