MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Phoebe Philo revine in moda

Cea mai buna veste din ultima perioada este legata de intoarcerea lui Phoebe Philo in moda, acolo unde este in stare sa realizeze lucruri miraculoase. Si spun asta pentru ca multi au regretat plecarea ei de la Chloe, pentru a-si petrece anii de maternitate acasa.

Phoebe Philo revine in moda www.mauvert.com

LVMH a anuntat de curand faptul ca din octombrie Phoebe Philo va fi designerul casei Céline, luand locul croatei Ivana Omazic. De asemenea, Marco Gobbetti, presedintele Givenchy, se va ocupa de tot ceea ce inseamna conducerea brandului. Speculatiile legate de intoarcerea lui Phoebe circula de ceva vreme prin lumea modei. Dupa doi ani de retragere toti o asteptam pe Phoebe sa revina la un brand important, aflat in cautare unei imagini perfecte si in acelasi timp contemporane. Moda nu se afla intr-un moment saturat de feminitatea creatiilor vestimentare, tocmai de aceea este foarte interesant ceea ce va realiza Phoebe pentru clasica Céline.

Chaiar daca Céline a avut o evolutie clara in ultmii ani, datorita lui Michael Kors dar si Ivanei Omazic, sa speram ca Phoebe va reusi sa aduca brandul la apogeu, asa cum au facut Nicolas Ghesquière pentru Balenciaga sau  Alber Elbaz pentru LanvinAcum nu ne ramane dacat sa asteptam cu sufletul la gura urmatoarea colectie Céline (in martie, toamna/iarna 2009) si sa ne bucuram de energia si fortele proaspete cu care va reveni Phoebe Philo.

Phoebe Philo revine in moda www.mauvert.com

Claudiu – mauVErt

Advertisements

One response to “Phoebe Philo revine in moda

  1. mauvert 5 September, 2008 at 10:25 pm

    vorbesti serios???????????????
    vai, ce bine…. mi-ai luminat seara :D:D o sa dorm linistita. pacat, totusi, ca nu o sa mai fie la Chloe, where she belongs. Dar nici cu Celine nu mi-e rusine 🙂
    am incredere in tine, Phoebe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: