MAUVERT

fashion & lifestyle blog

PERCEPTII despre Bucuresti

Perceptii www.mauvert.com

AVEM MODĂ ROMÂNEASCĂ!

Şi ne-a demonstrat-o încă o dată Lena Criveanu, cu a ei colecţie Perceptii, pe care a prezentat-o miercuri seara (12 noiembrie) la Club Fabrica. Deşi am întârziat puţin, eu căutând străzi prin Bucureşti fără hartă şi Rox fiind blocată în tafic, am ajuns chiar înainte de a începe spectacolul. Iar când spun spectacol, nu exagerez cu nimic pentru că Lena a realizat o colecţie care ne-a lăsat cu gura căscată.

După ce mult timp Lena a explorat cultura populară şi a reinterpretat trandafirul moldovenesc, acum Bucureştiul a fost sursa de inspiraţie, iar designerul a dat dovadă de multă creativitate şi tehnică.

Si la ce altceva te gândeşti când spui BUCURESTI, daca nu la cablurile care împăienjenesc văzduhul mult prea poluat, la câinii vagabonzi, la indicatoarele cu iz parizian ale străzilor sau la asfaltul încins de căldură şi traficul infernal? Toate acestea s-au regăsit perfect în colecţia Lenei. Chiar dacă unii spun că în modă nu se mai inventează nimic, instalaţiile inedite cu care ne surprind marii designeri internaţionali şi câţiva dintre cei de pe plaiurile mioritice ne încântă de fiecare dată şi ne provoacă să reflectăm la ceea ce va urma.

În colecţia pentru primăvara 2009, Lena Criveanu s-a jucat cu volume inedite, umeri spectaculoşi şi decupaje îndrăzneţe. Materialele au fost „întărite” prin diferite metode şi apoi vălurite asemeni unor fâşii de smoală sau sub forma conurile de la semafor. Nu m-am putut decide care au fost creaţiile preferate pentru că fiecare avea ceva special. Cred ca pozele vorbesc de la sine!

Perceptii www.mauvert.com Perceptii www.mauvert.com

Perceptii www.mauvert.com Perceptii www.mauvert.com

Perceptii www.mauvert.com Perceptii www.mauvert.com

Make-up-ul a fost realizat de echipa lui Alexandru Abagiu şi a fost in acord perfect cu colecţia. Dacă la început manechinele erau angelice, ulterior tenul perfect alb a fost stropit cu negru, asemeni mizeriei cu care sunt zilnic împroşcaţi, locuitorii capitalei. Decorul, fabrica, luminile, rock-ul antrenant şi fumul au condimentat show-ul care a fost foarte apreciat de invitaţi.

Claudiu – MAUVERT

foto: Alex Conu

Advertisements

3 responses to “PERCEPTII despre Bucuresti

  1. R.R 14 November, 2008 at 2:24 pm

    eu inca mai am emotiii … si ma deranjeaza cei care nu inteleg ….

  2. allstylemagazine 26 December, 2008 at 10:56 am

    Exceptional, frumoase creatii. Si spun asta doar din pozele pe care le vad aici, ca live, probabil, a fost si mai impresionant.

  3. Pingback: Sundance – Listen, Feel, Live! | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: