MAUVERT

fashion & lifestyle blog

OZN-ul numit Bereta Rosie

www.mauvert.com

Zilele trecute am plecat la şcoală în grabă şi intr-o mare lipsă de inspiraţie, aşa că am pus mâna repede pe tot ce am văzut negru în dulap şi am încropit o ţinută numai bună de Funeral Chic Party. Ca să nu par chiar îndoliată, mi-am pus pe cap bereta roşie, o piesă foarte dragă mie, primită anul trecut de Crăciun/Sf. Ion de la Louana, o prietenă tare simpatică, care nu a ezitat să răscolească Bruxelles-ul pentru a-mi găsi mie bereta de pictor mult dorită.

Se înţelege deci, că de un an de zile am tot purtat-o… Însă nici o dată nu mi s-a întâmplat ce s-a întâmplat acum. Toată lumea se uita la mine ca la ultima ciudată, copiii mă arătau cu degetul pe stradă, iar nişte tipe, probabil de vârsta mea, au bufnit în râs la vederea OZN-ului de pe podoaba-mi capilară. Mi-am dat seama că se uitau ciudat din cauza felului în care o purtam, nu pentru că nu ar mai fi văzut o beretă, aşa că le-am răspuns cu nişte zâmbete care au durat cu o fracţiune mai mult decât un zâmbet pe care chiar l-ai întoarce cu drag.

My mother didn’t have very many hats. But I remember she wore berets and things like that… I’ll always remember, as a child, why the angle of the beret mattered and why she would spend a couple of minutes putting it in the correct angle. So, as a result, it really is the essence of what a hat is: how it’s worn and the angle you wear it at, because the point of wearing a hat is to make you look better.

Philip Treacy

 

Ioana – mauVErt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: