MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Chérie… Miss Dior Chérie

Mă uitam aseară la noua reclamă de la Miss Dior Cherie şi mi-am amintit de perioada în care numele parfumului respectiv era, practic, numele meu. Mă identificam într-atât de tare cu el încât deja devenise mirosul hainelor, pielii şi atingerilor mele. L-am mirosit pentru prima dată la verişoara mea şi de fiecare dată când mergeam la ea mă mai dadeam cu câte un strop. Nu pot să explic starea pe care mi-o dădea… era ca şi cum m-ar fi ţinut cineva în palmă, ca şi cum nimic rău nu mi se putea întâmpla. Doar eram Chérie.

Chérie... Miss Dior Chérie www.mauvert.com

Am citit pe Internet review-uri despre el şi, printre toate notele cu denumiri atât de drăguţe (dar pe care nu reuşesc niciodată să le ţin minte), am reţinut că cineva îmi caracteriza parfumul drept “creat pentru o fată de 16 ani” (needless to say, exact cât aveam eu la vremea respectivă). Mai bine de atât nu se putea. A fost un an al miracolelor, al unei serii de lucruri imposibil şi aproape ridicol de infantil de descris. Miss Dior Chérie îmi va rămâne mereu în minte ca mirosul fundiţei cu care am legat unul din cele mai însemnate daruri. Sticla avea o formă numai bună de ţinut în mână, cu capacul mat pe care îl adulmecam mereu înainte să trece la actul de vaporizare propriu-zisă. Partea de jos avea modelul Pied-de-Coq, ceea ce îi dădea un aer extrem de aristocrat, iar funda asimetrică de pe capac şi frumoasa inscripţie făceau sticla să fie mai feminină ca însuşi bustul lui Jean-Paul Gaultier.

Desigur, acum la bătrâneţe :)), nu mai miroase la fel, deşi am mai primit un flacon din pură întâmplare. Singurele două defecte pe care am putut să i le gaăsesc au fost reclama cu Riley Keough îmbrăcată în denim şi faptul că îl poartă şi alte persoane.

Chérie... Miss Dior Chérie www.mauvert.com

Ioana – mauVErt

Advertisements

One response to “Chérie… Miss Dior Chérie

  1. behindblueeyez 12 December, 2008 at 5:59 pm

    Mie imi place si la 24 de ani 🙂 si sticla e adorabila.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: