MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Olivier, Alber, Karl?

De câteva zile (o săptămână, chiar) în lumea modei circulă nenumărate zvonuri legate de plecarea lui Karl Lagerfeld de la Chanel. În toată această perioadă, Karl este ocupat cu show-ul couture pe care îl va organiza şi în care vrea să surprindă un apus de soare la Grand Palais. Deşi Lagerfeld nu a declarat oficial că ar vrea să se retragă, faptul că nu şi-a reînnoit contractul cu casa Chanel a fost un motiv suficient pentru nenumăratele cleveteli.

Şi cum Chanel nu ar putea rămâne fără un designer pe măsură, Alber Elbaz ar fi cel care îi va lua locul lui Karl. Însă nu văd sensul pentru care Alber ar pleca de la Lanvin după ce a muncit în toată această perioadă pentru a relansa casa Lanvin şi a o readuce la standardul high-fashion. Şi cine ar puta locul lui Alber ?

Păi se pare că de acest aspect va avea grijă chiar “doamna de fier”, Anna Wintour, care nu-şi poate lăsa preferatul pe dinafară după plecarea de la Nina Ricci. Ştiu că pare de necrezut însă Olivier Theyskens ar putea fi înlocuitorul lui Alber la Lanvin.

Olivier, Alber, Karl?  www.mauvert.com Olivier, Alber, Karl?  www.mauvert.com

Zvonurile au ajuns şi la urechile acoperite cu dantelă ale Dianei Pernet, care nu a ezitat să-şi exprime părerea. Alber ar putea continua munca la Chanel pentru că s-ar adapta uşor clasicului impus de Karl, însă Olivier nu este o alegere potrivită pentru Lanvin. Creaţiile lui sunt foarte fanteziste, cu multe detalii couture, nepotrivite cu specificul casei Lanvin. Aşa că după un scurt moment de gândire, Diane Pernet a conchis că Olivier ar putea fi potrivit casei Elsa Schiaparelli, care se va relansa la sfârşitul anului viitor.

Diane Pernet

Sunt foarte curios care vor fi mişcările următoare. Oare Chanel îi va da mat lui Karl?

Claudiu – mauVErt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: