MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Luxury Vintage Ceremony /// Fendissima & chicD10

afis

Revista PUSH Magazine susţine un eveniment de excepţie care va avea loc la Braşov, sâmbătă 20 iunie: Luxury Vintage Ceremony, by Fendissima. Un proiect pregătit din drag de tot ce înseamnă vintage, chic, autentic…

În urmă cu foarte puţin timp, lumea bună din Bucureşti s-a strâns la un show mai puţin obişnuit: o expoziţie Yves Saint Laurent, în care acesta omagia ia noastră autohtonă şi ne dădea o lecţie de respect şi apreciere pentru portul popular tradiţional românesc. ChicD10 – by mauVErt & Zarali, cu sprijinul Fendissima Studio&SPA, încearcă un eveniment inedit, în cadrul căruia alătură o colecţie vintage de rochii ale marilor case fashion din lume, cu câteva elemente autentice de costum popular românesc. Alina Iakab, proprietara Fendissima expune rochiţe vintage Dior, Prada, Chanel, Yves Saint Laurent, chicD10 scoate la vânzare obiecte vestimentare din colecţiile reciclate cu stil în cadrul ultimei campanii, iar Vietato a creat rochia evenimentului (un amestec chic de albastru cu maroniu, volănaşe tip solzi, mărgele cusute manual şi voaletă). Alături va sta un costum de mireasă tradiţional din Ţara Făgăraşului, vechi de peste 100 de ani (în acest moment există o singură femeie, undeva în localitatea Boholţ, care mai ştie să aşeze acest costum: şapte feluri de rochii, ii petrecute din dantelă, catifea şi mărgele, salbe şi ţeighii colorate pe cap… absolut incredibil).

Bonus la eveniment: expoziţie foto Shots şi creaţii Marcela Cosnean!
Elena De la Dj Project va fi acolo în calitate de ambasador oficial pentru România al campaniei chicD10. Veţi putea admira şi câteva elemente originale din colecţia specială: antichităţi, fashion şi artă populară, dezvoltată tot de chicD10, expoziţie-colecţie care în toamnă va ajunge şi la Bucureşti, în cadrul unui eveniment special!

Vă aşteptăm!
Fendissima Studio&SPA. Braşov. Mihai Eminescu.16. Începând cu ora 15 până seara la opt…

Detalii suplimentare > > >  chicD10 /// Jurnal de Mandra

/// mauVErt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: