MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Lumea ABSOLUT

Vara este în toi, mercurul urcă tot mai sus în termometre, iar petrecerile se ţin lanţ. ABSOLUT VODKA a organizat în acest weekend (10-12 iulie) o super petrecere la Mamaia, un eveniment special care să marcheze deschiderea clubului SUMMER WISH. Cinci designeri români – Lena Criveanu, Irina Marinescu, Rozalb de Mura, Kristina Dragomir şi Kinga Varga – vor avea câte un colţ rezervat în club, unde îşi vor exprima viziunea creativă despre ABSOLUT WORLD.

MAUVERT transmite acest eveniment în exclusivitate (fashion blogging).

 • Vineri, 10 iulie

autocar ABSOLUT WORLD

Am plecat devreme de la Braşov spre Bucureşti, locul în care ne-am întâlnit cu restul invitaţilor şi autocarul ABSOLUT. Au urmat kilometri de mers pe autostradă unde ploua torenţial şi traficul aproape că era paralizat. La mare vremea a fost ok. După o cină de socializare şi câteva impresii schimbate cu persoane deosebite din fashion-ul românesc, ne-am pregătit pentru ieşire în club:  Cafe del Mar.

Cina a fost delicioasă, iar compania, foarte relaxantă. Am cunoscut-o pe Maria Filipescu (designer bijuterii) cu care am schimbat impresii despre artă, modelling, show-uri de modă şi monden. Alături de noi, Andra Iliaş (redactor FHM), Matei (organizator), Dana Niculescu (PR Lena Criveanu) şi mulţi alţi oameni care ne-au trezit interesul.

Cafe del Mar este un loc foarte stylish, un lounge plasat pe plajă, cu canapele joase, şi perdele fluturânde. O lumină difuză, muzică mai mult decât perfectă (demult n-am mai auzit asemenea muzică într-un club, potrivită cu evenimentul), luna care se oglindea în mare ca într-un film noir şi câteva cocktail-uri răcoroase au creat o atmosferă de invidiat. Printre invitaţi: Cătălin Enache (TABU), Adi Despot, Mihai Călin, Dan Pierşinariu, Mădălina Dorobanţu (Gaia Boutique Club), Erika Olea (Rozalb de Mura). Dacă ziua nu ar fi fost prea lungă şi lumea prea obosită, probabil că petrecerea ar fi continuat până la răsărit.

DSC02341 *** de la stânga la dreapta: Andra Iliaş (FHM), Maria Filipescu, Ioana (mauVErt)

Ioana - mauVErt Claudiu - mauVErt

Un eveniment foarte bine organizat şi destul de amplu, mulţumită Irinei Dinu, lui Matei şi întreg staff-ului de la FastForward Communication.

Vă ţinem la curent cu impresii, detalii şi fotografii de la petrecerea din 11 iulie.

ioa&clau – mauVErt

Advertisements

5 responses to “Lumea ABSOLUT

 1. catalin 11 July, 2009 at 11:49 pm

  sunteti deliciosi, nu altceva

  🙂 bine ca ati facut precizarea ca va fi fashion blogging (inseamna ceva anume si nu m-am prins???) pt ca ma gandeam ca va fi o transmisie in direct de la olimpiada de geometrie 🙂 sau artimetics blogging

  cum a fost?

  • mauvert 12 July, 2009 at 9:00 am

   Am precizat “fashion blogging” pentru ca au mai fost bloggeri pe-aici (de exemplu / Alice de la Pro), insa dintre cei care scriu despre moda, am fost singurii invitati.
   Cat despre petrecere, a fost foarte interesant conceptul designerilor. Clubul in schimb si populatia extra… low-life…

   Oricum o sa scriem mai detaliat despre asta. 😉

 2. catalin 12 July, 2009 at 2:52 pm

  inteleg 🙂

  astept cu interes info despre proiect. asta ma intereseaza.
  apoi, asta e lumea care merge in cluburi la Mamaia. nu cred ca venisera pt prezentarea interventiilor designerilor. sau ma insel?

 3. Anky 12 July, 2009 at 7:23 pm

  Pur si simplu ‘fabulous!’ 🙂

 4. zarali 13 July, 2009 at 2:29 pm

  Spuneti si voi, cine mai e ca ei? Sunt de ai mei si sunt mandra de ei. Copii, sper ca ati fost cuminti si nu m ati facut de minune pe acolo! Ca de frumosi… precis ati fost la inaltime!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: