MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Vacanţe in style…

A trecut vara, şi odată cu ea şi cele mai frumoase vacanţe. După un an de muncă şi multe probleme financiare designerii şi editorii celor mai importante reviste de modă internaţionale s-au relaxat în locuri luxuriante.

Domenico Dolce şi Stefano Gabbana şi-au petrecut vacanţa pe iahtul personal, înconjuraţi de prieteni. Au făcut câteva croaziere împreună cu Eva Mendes şi Jennifer Lopez, iar la începutul lunii iulie, designerii casei D&G şi-au garat iahtul în Capri şi au petrecut alături de Naomi Campbell şi iubitul acesteia, Vladislav Doronin. S-au întâlnit şi cu Giovanna Battaglia (editor L’Uomo Vogue) şi Vladimir Restoin-Roitfeld, iar înainte de a servi prânzul au făcut o scurtă şedinţă de shopping. Giovanna a captat toată atenţia cu ţinutele ei desprinse direct de pe podium, despre care a declarat pentru New York Times: „Îmi place clasicul. Şi îmi place să îmbin vechiul cu noul. Nu o să port niciodată o ţinută aşa cum apar ele pe podium. Trebuie mereu să le personalizez. Accesoriile sunt cele mai importante pentru mine. Am vreo 352 de perechi de pantofi…. şi nu glumesc. Am un perete plin cu rafturi cu pantofi şi încă unul cu poşete. Nu arunc niciodată nimic.”
Dar ca îmbrăcăminte de vacanţă, Giovanna a ales ţinute lejere şi denim, iar pentru plimbările pe plajă a purtat rochii din dantelă peste costume de baie perfecte.A trecut vara, şi odată cu ea şi cele mai frumoase vacanţe. După un an de muncă şi multe probleme financiare, designerii şi editorii celor mai importante reviste de modă internaţionale s-au relaxat în locuri luxuriante.

V1 90810W5_DOLCE_B-GR_03wtmk

V3

V4

V5 V6

V8

Vacanţa nu a fost în totalitate perfectă pentru Naomi Campbell, care a fost acuzată de un fotograf că l-ar fi insultat şi l-ar fi lovit cu geanta în Sicilia. Ea, în schimb, a negat acuzaţiile.

În aceeaşi perioadă, la Saint-Tropez (4 august) Kate Moss şi iubitul ei Jamie Hince au închiriat un iacht numit „Serenity” împreună cu Karen Mulder şi Stefano Pilati (YSL), care deţine un loc de vacanţă în zonă. Au servit prânzul la Club 55, după care a urmat o sesiune foto pe nepregătite şi plajă topless. Nu este prima dată când Kate îşi face vacanţa cu un designer. Anul trecut Kate s-a distrat împreună cu Marc Jacobs şi Lorenzo Martone.

k1

K2

k3

K4

k5

Roberto Cavalli a fost surprins pe un iacht în Ponza, Italia, în compania unei rusoaice – model – în momente de tandreţe. Au circulat multe zvonuri despre faptul că designerul şi soţia de 28 de ani (şi parteneră de afaceri) s-ar fi despărţit. Se pare că designerul şi-a amenajat un dormitor separat. Relaţia lor profesională a rămas însă intactă, având în vedere că la finalul prezentării de la sfârşitul lunii iunie au ieşit împreună pe podium.

RC1

RC2

RC3

RC4

Jean Paul Gaultier şi-a petrecut vacanţa alături de noul său iubit. Ei au stat singuri pe iaht şi câteva zile au hoinărit prin Corsica.

jpg1 jpg2

jpg3

jpg4

jpg5

Designerul Giorgio Armani s-a bucurat de câteva zile de vacanţă, în compania prietenilor. Ei s-au relaxat şi au petrecut pe iahtul personal al lui Armani, pe coasta insulei Panarea.

A1

a2

a3a4

a5

Karl Lagerfld, designerul casei Chanel, şi-a petrecut vacanţa împreună cu “băieţii săi” (Sebastian şi Baptiste) în Saint Tropez. Au purtat ţinute lejere, au făcut shopping şi s-au plimbat prin târgurile cu suveniruri. Generos unchiul Karl!

kl1

kl2

kl3

/// Claudiu – mauVErt

Advertisements

6 responses to “Vacanţe in style…

 1. alexei 9 September, 2009 at 6:09 pm

  mi-au placut toate articolele voastre, dar acesta, nu vad ce are a cauta pe blogul vostru 🙂 no hard feelings!

 2. Fellini 11 September, 2009 at 11:54 pm

  Dacă ăştia sunt idolii voştrii, aveţi o mare problemă!

 3. claudiu - mauVErt 13 September, 2009 at 10:57 am

  In primul rand nu am precizat nimic in articolul pe care l-am scris despre vreun idol. Ba mai mult, nu ma dau in vant dupa creatiile lor (exceptand Jean Paul Gaultier).

  Intentia era de a prezenta designerii altfel decat ii vedem noi la finalul defilarilor de moda. Concluziile trebuie trase de fiecare in parte.

  Spre exemplu >>> care sunt prieteniile in lumea modei, si de aici se obtin raspunsuri la numeroase alte intrebari; iahtul este un must-have; desi Madonna (51) se fereste de paparazzi si intra imbracata in piscina, Armani (70+) nu se sfieste sa poarte speedo; placerile lui Cavalli si cam cum se desfasurau petrecerile de pe F-boat cu “modele” romance… s.a.m.d.

  Parca acum are sens… 😉

 4. ;) 13 September, 2009 at 8:58 pm

  Gasesc potrivit locul articolului aici. Este un style [lifestyle] report.
  Lumea modei este dirijata de personaje ca acestia si traieste prin excentricitatile lor.

 5. Fellini 15 September, 2009 at 9:09 pm

  îmi pare rău!
  Nu m-am putut abţine când i-am văzut pe toţi cât de penibili sunt!
  Ok, nu idoli…dar să-ti dedici viaţa şi cariera oamenilor ăştia…nu o să înţeleg niciodată! Aşa că tac!

 6. Public Mentor 25 November, 2009 at 7:48 am

  Domnul Kaiser este cel mai chic, mai ales prin preajma domnului bodyguard si noului “muse”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: