MAUVERT

fashion & lifestyle blog

6 modele superbe şi iubiţii lor

Am gasit cu ceva timp în urmă un pictorial interesant realizat de Patrick Demarchelier pentru ediţia din  mai 2009 a revistei VOGUE US. Şase top-modele au pozat împreună cu iubiţii lor pentru cea mai renumită revista glossy. Enjoy!

Pe Doutzen Kroes o cunoaşte toată lumea din reclamele pentru L’Oreal. Greg Andrews este DJ şi producător muzical. S-au cunoscut la petrecerea Vogue pentru numărul din mai 2007. “L-am văzut pe Greg de departe şi m-am dus la el. L-am întrebat:  Cine esti?; iar el râzând a spus:  Cine sunt?… Cine esti tu?“, îşi aminteşte frumoasa blondă.  A trecut ceva timp de la prima întâlnire, dar  sunt încă o pereche. El îi cumpără rochii vaporoase, dar ea se simte cel mai bine în sveterele lui.

Julia Stegner este de origine germană şi îl alintă pe Steven, “Schatzi” (a.k.a Iubi :P). Steven Pan este asistentul principal al fotografului Steven Meisel aşa că sunt împreună şi la muncă. Când nu muncesc, cei doi fac surfing sau snowboarding. Steven spune că îi plac călătoriile, iar cea mai memorabilă a fost în Sierra Leone cu UNICEF, pentru care Julia este ambasador al bunavoinţei. Cât despre stilul lui Steven, Julia spune: “Îl plac la nebunie în Levi’s, iar când este plecat îi fur hanoracele.

Caroline nu-şi mai aminteşte cum s-au vazut prima oară. Erau în urmă cu trei ani la un shooting. Caroline era model, iar Victor – asistentul principal al tatălui său (Patrick Demarchelier). “Era prea timid ca să-mi vorbească!” spune ea. Au început să se cunoască mai bine ieşind cu prietenii la meciuri de baschet.  Şi au făcut “echipă”!

Îmi place când poartă echipamentul de tenis. E foarte bun la acest sport.”,  spune brazilianca despre iubitul ei. Victor o învaţă pe Caroline tenis, iar ea îl ajută să se descurce în portugheză.

Tyga (a.k.a Michael Stevenson) este rapper şi este din acelaşi oraş din care vine şi Chanel – L.A. Ea consideră că acest lucru îi uneşte foarte mult.

“Dacă aş merge la cumpărături cu ea, am pierde toată ziua. Prefer să-i cumpăr eu câte ceva” spune Tyga. “El mi-a dăruit prima mea geantă Balenciaga, de Crăciun. A fost foarte drăguţ pentru că nu mă gândeam că ştie ce e Balenciaga. Am fost surprinsă să-l văd pe Tyga venind la shootingul meu îmbrăcat în YSL şi Louis Vuitton. Avea nişte ochelari grozavi şi un medallion cu Garfield.”

Pe BlackBerry-ul ei, Arlenis păstrează o poză cu ei din culisele unui show Oscar de la Renta. Cuplul Dominican s-a format datorită agentului lor, pentru că şi Rene este model. Fură timp între job-uri şi îl petrec împreună la NY, unde Arlenis are un apartament. Cea mai reuşită întâlnire: cină şi filme. Cei doi gătesc împreună, iar Arlenis spune că Rene face cele mai bune omlete.

Arlenis îi poartă hainele. Îi place jacheta lui albastră Abercombie & Fitch. Iar la cumpărături merg întotdeauna împreună.

Duncan Winecoff este absolvent al unei facultăţi de studii economice, din  California, iar Anna Jagodzinska este o poloneză superbă cu un dezvoltat simţ antreprenor. “Anna este cea mai curioasă persoană pe care o cunosc. Este mereu pe internet şi caută activităţi de voluntariat şi oportunităţi de călătorie”. Au fost într-un Safari de 11 zile în Tanzania  şi au stat în corturi şi colibe suspendate în copaci. Ea îl place când poartă tricouri, dar şi costume pentru că nu o face foarte des. “Cele mai frumoase lucruri care mi le face sunt lucruri simple precum … mă asteaptă cu o ceaşcă de ceai verde când ajung acasa seara“, spune Anna despre iubitul ei.

by Claudiu  ///mauVErt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: