MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Joc de Dame /// Agata Secelean

De Sfântul Andrei (30 noiembrie) am fost la Braşov. Dupa ce am alergat toată ziua prin oraş în căutarea unui cadou potrivit pentru una dintre cele mai apropiate prietene ale noastre, am ajuns la vernisajul expoziţiei „Joc de Dame”, organizată de Agata Secelean la Galeria Europe din Braşov.

Înconjurată de prieteni şi apropiaţi, Agata ne-a întâmpinat cu amabilitate şi ne-a oferit prăjituri şi suc proaspăt de mere. Ea a încercat să realizeze un spaţiu creativ, aducând la un loc tablouri şi bijuterii realizate manual.

Agata visează. Are un suflet de copil şi pictează cu exuberanţă tablouri ludice precum ilustraţiile unei cărţi cu poveşti. Foloseşte tehnici diverse şi realizează tablouri vesele, pline de culoare, care transmit o veselie aparte. Tablourile ei nu sunt cadre de desen animat şi nici picturi pentru copii; sunt emoţii exprimate într-un stil ludic. Fiecare personaj are ceva din stilul Agatei, care este pasionată de imaginea femeilor anilor ’20-’30 şi îmbină cu succes stilul retro cu elemente contemporane.

Bijuteriile ei sunt de asemenea un mix de elemente moderne şi retro: lanţuri şi şiraguri de perle, combinate cu medalioane turnate şi pictate manual de Agata. Cele mai frumoase sunt broşele realizate manual din ceramică, pe care sunt pictate diferite chipuri de femei, accesorizate cu dantele şi panglici din mătase. Fiecare broşă este turnată în forme speciale, pictată şi lăcuită manual, la sfârşit fiindu-i aplicate elementele de prindere, precum şi detaliile atât de preţioase.

Mai multe detalii despre Agata şi creaţiile ei + comenzi on-line /// AGAT ART

Advertisements

2 responses to “Joc de Dame /// Agata Secelean

  1. Agata Secelean 13 December, 2009 at 10:11 am

    Nu stiu ce sa spun altceva decat: Uaaaaau! Va mai chem daca scrieti asa frumos! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: