MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Calendario Campari 2010

Începem noul an 2010, plini de speranţă că va fi cel puţin la fel de bun precum 2009. Mulţumim tuturor celor care citesc blogul mauVErt, designerilor şi PR-ilor care ne-au invitat la show-urile lor, prietenilor şi celor cu care am colaborat în 2009.

Calendarul Campari aduce mereu o poveste nouă, iar Milano a devenit o tradiţie. Fotografiile pentru acest an au fost realizate de Simone Nervi, iar femeia Campari a fost interpretata de seducătoarea Olga Kurylenko, ucraineanca cu ochii verzi din Quantum of Solace. La cea de-a unsprezecea ediţie, calendarul Campari ne prezintă locuri captivante şi momente inedite. Povestea este modernă, fascinantă şi sofisticată.

Povestea Campari 2010 a început în tramvaiul istoric 609. Olga a plecat la drum, iar noi o urmăm. Puţin câte puţin Milano ni se dezvăluie, iar împreună cu Campari creează cadrul pentru fiecare fotografie.

Olga a fost o alegere naturală, fiind una dintre cele mai proaspete apariţii din 2009. Având mult farmec, graţie, eleganţă şi senzualitate ea a fost considerată încarnarea perfectă a brandului Campari.

“A fost o experienţă cu adevărat unică. Am fost încântată şi intrigată de propunerea lor: de a reda femeia Campari şi a interpreta esenţa Red Passion. Pentru mine, Red Passion este un stil de viata plin de vitalitate şi de încredere, înseamnă să simţi şi să exprimi emoţii. Am o mare pasiune pentru viaţă şi pentru munca pe care o fac, îmi place să fiu activă în mod constant. Din acest motiv simt un sentiment de afinitate cu Campari care – ca şi mine – este dinamic, pasionat şi cosmopolit”, spune Olga Kurylenko.

Chiar şi atât de photoshopată, Olga este superbă. Ţinutele sunt foarte bine puse în valoare şi sunt sigur că orice bărbat şi-ar dori să savureze un pahar de Campari cu ea… sau măcar cu gandul la ea.

Advertisements

2 responses to “Calendario Campari 2010

  1. behindblueeyez 9 January, 2010 at 2:33 pm

    frumoasa olga, imi place foarte mult . totusi nu inteleg de ce campari exagereaza atat de mult cu photoshoparea . am vazut in fiecare an poze date ca exemplu de asa nu 🙂 precum poza asta .
    Mai multe aici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: