MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Magdalena is Dazed and Confused

Magdalena Frackowiack nu e o femeie frumoasă. Dar are ceva care uneori mă face pur si simplu să o ador; poate că forma feţei şi maxilarul proeminent o face să fie specială, sau poate privirea pătrunzătoare cu care este în stare să te himnotizeze atunci când apare pe podium. În ediţia de februarie a revistei Dazed and Confused, poloneza încearcă să-şi dezvăluie umorul şi vulnerabilitatea, pozând în rochiile “anti-gravitaţie”  semnate Victor&Rolf pentru primăvara lui 2010. Olandezii ăstia mici şi ochelarişti au realizat o serie de rochii din tulle tăiate extrem de inteligent, cu un design pe care nici până acum nu am reuşit să-l înţeleg în totalitate. Nu-mi mai amintesc când i-am descoperit pe cei doi însă ştiu că de atunci îi urmăresc de fiecare dată cu foarte mare interes.  Au  idei frumoase şi sunt atât de imprevizibili şi mereu surprinzători. Iar combinaţia Victor&Rolf  + Roisin  Murphy face un show de modă perfect.

foto: dazeddigital.com

Advertisements

2 responses to “Magdalena is Dazed and Confused

  1. Laura 31 January, 2010 at 3:46 pm

    Nu stiu daca cuvantul potrivit pentru rochiile acestea este “adorabile”… dar cel putin asa mi se par mie. Incredibil conceptul si ideea in sine. Intr-un fel ciudate, dar foarte interesante.
    Deobicei nu ma prea dau in vant dupa Viktor&Rolf, pentru un motiv pe care chiar nu mi-l pot explica, insa colectia asta kicks ass!:X

  2. NoFaceFashion 2 February, 2010 at 6:34 pm

    Magdalena is my favorite right now. Pare ingenua, dar privirea ei e sfidatoare si puternica…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: