MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Cele mai interesante momente de la Premiile Grammy 2010

Ceremonia Premiilor Grammy 2010 a fost marcată de două evenimente majore: moartea regelui pop şi cutremurul din Haiti. Tocmai de aceea evenimentul a fost moderat, foarte decent, fără elemente de extravaganţă exagerată. Tonul a fost unul foarte soft, cei mai mulţi artişti din cei prezenţi, alegând să cânte melodii nu foarte energice. Întreg show-ul a fost structurat pe câteva momente care să rămână în atenţia publicului.

Deschiderea evenimentului a fost marcată de Lagy Gaga, cea mai fresh-couture apartiţie în peisajul muzical al lui 2009. A apărut într-un body verde cu umeri supra-dimensionaţi, creaţie Giorgio Armani şi a cântat un colaj cu melodiile care au făcut-o celebră. Gaga a pregătit un moment special alături de Sir Elton John. Au cântat împreună la pian piesa “Speechless” şi au realizat un moment cu adevărat speechless. Amândoi au purtat costumaţii speciale şi accesorii futuriste realizate de Giorgio Armani.

Tot la început strategiile de publicitate au fost foarte bine puse la punct, astfel că organizatorii nu au ratat momentul de a prezenta noul i-Pad, cel mai nou gadget care a apărut în atenţia publicului cu câteva zile înainte.

Primul premiu acordat a fost Song of the Year şi a fost câştigat de Beyonce, mulatra cu forme generoase care a reuşit să culeagă 6 premii Grammy din 10 nominalizări. Beyonce a demonstrat şi demonstreaza în continuare că are o voce impecabilă şi melodii care ii subliniaza calitatile muzicale. Ea a evoluat însoţită de o armată de bărbaţi şi dansând robotic, cu piesa “If I were a Boy”.

După Beyonce a urmat unul dintre cele mai impresionante momente ale evenimentului, care i-a aparţinut lui P!NK. Deşi artista a avut o aparitie intrigant de liniştită, îmbrăcată într-o rochie albă, lungă, cu glugă, curiozitatea s-a aprins când a renunţat la rochie şi a rămas într-un body nude cu ştrasuri şi benzi albe aplicate. Ea a făcut un impresionant număr de basculă, suspendată deasupra publicului şi introdusă în apă. Iar in tot acest timp a cântat impecabil. (Şi acum sunt compleşit de emoţie, numai când îmi aduc aminte cum cânta suspendată, cu capul în jos şi udă.)

Black Eyed Peas au cântat piesa care vuieşte încă în cluburi: I gotta feeling. Îmbrăcaţi în piele neagră şi cu multe accesorii metalice, cei patru membri au făcut senzaţie, însoţiţi de dansatorii îmbrăcaţi în boxe.

A urmat apoi cel mai emoţionant moment al serii, Tribute to Michael. Celine Dion, Usher, Carrie Underwood, Jennifer Hudson şi Smokey Robinson au interpretat “Earth Song“. Proiecţiile care au rulat pe proiectoarele din sală au fost în format 3D şi toţi invitaţii au primit ochelari pentru vizionare. După ce au cântat piesa, Michael a fost premiat post-mortem pentru întreaga carieră, iar premiul a fost preluat de copiii săi, Prince şi Paris. În sală a fost prezent la Grammy şi Quincy Jones, cel care l-a îndrumat pe Jacko în cariera solo şi producătorul piesei Thriller. Quincy Jones este de asemenea un apropiat al Aurei Urziceanu; cu orchestra acestuia Aura a cântat pe marile scene ale lumii.

O altă apariţie fresh şi extrem de surprinzătoare a fost americanca Taylor Swift, adolescenta “tocilară” de numai 20 de ani care a reuşit să obţină 4 premii Grammy, inclusiv pe cel mai râvnit de toţi dintre muzicieni, Album of the Year.

Momentul Haiti a fost de excepţie. Mary J. Blige, într-o superbă rochie Gucci albastră a cântat alături de Andrea Bocelli şi pianistul/producător David Foster. Un moment emoţionant, o piesă superbă în care vocea lui Mary s-a ţesut ca o dantelă în jurul vocii puternice şi melodioase a tenorului italian.

foto: grammy.com

C.  –  

Advertisements

2 responses to “Cele mai interesante momente de la Premiile Grammy 2010

  1. Iz Andrew 3 February, 2010 at 10:37 pm

    Un post foarte bine realizat ,felicitari!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: