MAUVERT

fashion & lifestyle blog

GRAMMY 2010 /// RED carpet

Lady Gaga ne-a obişnuit cu apariţiile ei foarte studiate, în creaţii realizate de designeri de nişă, inovatori. Ea colaborează cu Nicola Formichetti, fashion editor la Vogue Japan şi V magazine, cel care îi realizează cele mai cool combinaţii vestimentare. La Grammy toate ţinutele artistei au fost realizate în exclusivitate pentru ea de Giorgio Armani, iar accesoriu pentru cap a purtat semnătura lui Philip Treacy.

Beyonce arată mult mai bune de când nu se mai lasă consiliată de mama sa. Pe covorul roşu a purtat o rochie creme Stéphane Rolland care i-a evidenţiat foarte bine formele. Soţul artistei, Jay-z a fost o apariţie foarte elegantă într-un costum gri antracit, creaţie Tom Ford.

Celine Dion arată foarte bine şi are o vârstă frumoasă. Ea a ales o rochie business-glamour cu flori aplicate Aquilano.Rimondi.

Ciara mi-a atras atenţia în special cu ultimele ei videoclipuri. Este o femeie extrem de sexy, dar nu se afişează niciodată vulgar. Ea a purtat o creaţie Givenchy Haute Couture, din dantelă neagră.

Fergie arată foarte bine brunetă şi este într-o formă de zile mari. La Grammy şi-a făcut apariţia într-o rochie albastru electric Emilio Pucci, cu inserţie de paiete.

Carrie Underwood a devenit celebră odată cu câştigarea marelui premiu al celei de-a patra ediţii American Idol. Ea şi-a făcut apariţia într-o creaţie albă Edition by Georges Chakra.

Heidi Klum arată senzaţional şi nu se sfieşte să-şi dezvăluie picioarele perfecte. Ea a purtat o rochie nude cu apliacaţii aurii Emilio Pucci.

Jennifer Hudson este cea care a cântat alături de Beyonce în DreamGirls. Are o voce excepţională şi cântă cu multă sensibilitate. Jennifer a fost o apariţie elegantă într-o rochie Victoria Beckham.

Jennifer Lopez a ales o creaţie Versace. Putea puţin mai mult. Pantofii însă, sunt superbi. Da… normal, … Louboutin!

Keri Hilson e la fel de frumoasa ca Ciara. Îmi place cum şi-a pus feminitatea în evidenţă cu această rochie sirenă din mătase şi tulle beige, Dolce&Gabbana.

Mary J. Blige a ales două creaţii Gucci în nuanţe eclectice care sunt perfecte pentru tenul ei ciocolatiu. Cerceii lungi se potrivesc cu coafura artistei.

Băieţii de la King of Leon au câştigat Record of the Year. Iar asta s-a întâmplat pentru că au ales să poarte nişte costume impecabile Dior Homme. 🙂

Pink a fost o apariţie extrem de feminină. Rochia din solzi în degradeu gri-negru este o creaţie John Varvatos.

Rihanna a purtat o rochie albă Elie Saab Couture. Dacă şi-ar schimba şi freza aia oribilă ar arăta mult mai bine.

Usher – o revenire foarte stylish într-un costum Emporio Armani.

Sper că nu aveaţi dubii în legătură cu cine a fost naşpeta evenimentului. Britney Spears, biensur. În loc să încerce să-şi redreseze imaginea ea apare de fiecare dată tot mai vulgar îmbrăcată. Cred că duduia se crede sexy şi provocatoare. Bleach! Nu mai spun numele creaţiei pentru că nu vreau să-i jignesc pe Domenico şi Stefano. 😛

Advertisements

5 responses to “GRAMMY 2010 /// RED carpet

 1. mauvert 4 February, 2010 at 5:31 pm

  din toate pozele am rămas cu împletitura din părul lui Keri Hilson 😡
  în rest, sincer, nu m-a prea impresionat nimeni. Păcat de pantofii şi clutch-ul Louboutin pe care le poartă Britney…

 2. Sil 4 February, 2010 at 8:21 pm

  Niciodata nu am inteles de ce Britney nu a acceptat sugestiile stilistilor, of

 3. Mina 4 February, 2010 at 9:27 pm

  although i dont really like celine i really like her dress. i would wear it in a hearbeat. but britney oh poor britney… de ce nu poate sa isi ia un stilist. jeez!
  xoxo
  mina

  • mauvert 4 February, 2010 at 10:53 pm

   Britney probabil se crede prea cunoscatoare pentru a avea un stilist. Are probleme serioase. Dar pentru cei care nu fac niciun efort pentru a arata mai bine, merita sa fie blamati.

 4. aure 11 February, 2010 at 2:45 pm

  Britney e dezastru! Nu pot sa ma uit la poza! M-a luat cu dureri de cap! Restu se incadreaza intr-un stil simplu elegant dar scump! lady Gaga iar n-are c face da macar e stilu ei si se pare ca-i place sa fie freaky!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: