MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Maria Filipescu @ Pret-a-Porter Paris

La sfârşitul lunii ianuarie, mai exact în perioada 23-26, la Paris a avut loc Târgul de Pret-a-Porter. Mai mulţi designeri români au avut ocazia să-şi prezinte creaţiile buyer-ilor care deţin magazine şi boutique-uri în marile oraşe ale lumi.

Singurul designer român de bijuterii, prezent la eveniment la standul Les filles d’ailleures a fost MARIA FILIPESCU. Maria este o tânără creatore care are un simţ estetic deosebit şi îmbină cu succes elemente de modernitate cu veritabile piese vintage. Colecţiile ei Chronos şi Androgyn au fost repede cumpărate de pasionaţii de bijuterie, datorită funcţionalităţii multiple a bijuteriilor ei, precum şi combinaţiei inedite de materiale utilizate (argint, catifea, ciucuri, perle etc.) Participarea la acest târg  a fost o oportunitate excelentă pentru Maria, care a reuşit să stabilească contacte importante şi a primit numeroase comenzi, ajungând să pătrundă şi pe piaţa internaţională. Următorul pas în evoluţia sa ca designer, este prezenţa la târgul viitor cu un stand propriu în cadrul pavilionului de accesorii.

Cumpărătorii bijuteriilor semnate Maria Filipescu sunt persoane interesate de arta transpusă în cotidian, care apreciază piesele unicat şi care îşi doresc să fie remarcate prin accente discrete, dar foarte chic. Numeroase vedete din România au ales să poarte pe scenă sau în viaţa de zi cu zi piese din colecţiile Cronos şi Androgyn ale Mariei Filipescu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: