MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Madge, gospodina patriei!

Când a venit Madonna în România pentru a susţine încă un concert din turneul Sticky & Sweet, o prietenă apropiată era foarte indignată de pretenţiile divei: mii de trandafiri roşii în cabină, apă îmbuteliată Kabbalah, sute de prosoape albe, un apartament super-utilat în spatele scenei şi multe alte excentricităţi în aceeaşi notă. Atunci încercam să o conving că toate tabieturile divei, uneori inexplicabile şi hilare pentru noi, nu sunt altceva decât elemente care fac diferenţa între statutul de star internaţional al Madonnei  şi statutul nostru de muritori de rând. Până la urmă cum ar fi reuşit ea să ne mai stârnească interesul dacă ar fi călătorit cu o cursă low-budget şi ar fi băut apă minerala Dorna? Având în vedere stilul său de viaţă cred că nu mai există dubii că Madge are o armată de servitori şi asistenţi care sunt la orice oră la dispoziţia ei. Aşa că nu vă închipuiţi că ea mai face şi treburi casnice pe lângă multele ore de exerciţii fizice şi tratamente corporale, repetiţii, conversaţii cu copiii şi sex cu iubitul ei tânăr şi râvnit de jumătate de planetă.

Dar iată că diva surprinde din nou şi închide gura cârcotaşilor odată cu noua campanie publicitară Dolce & Gabbana (spring summer 2010), pentru care Madonna curăţă ouă fierte, mănâncă spaghetti cu mâna, dă cu mătura şi strânge rufele proaspăt uscate. Nu… nu e deloc o glumă! Probabil când trăieşti o viaţă “careless” devine incitant să faci nişte activităţi care pentru unii au devenit demult o rutină.

Fotografiile pentru campanie au fost realizate de Steven Klein, iar inspiraţia a venit din vechile filme italiene.

Aceasta este campania, însă noi mai deţinem câteva fotografii făcute de Steven Klein la acelaşi shooting. 😉

foto campanie: dolce&gabbana.it

Advertisements

4 responses to “Madge, gospodina patriei!

 1. Vlad Ionut 11 February, 2010 at 2:54 pm

  mie mi se pare deplasat pentru o băbuţă să apară în chiloţi pe scenă. da’ când e vorba despre o “artistă” internaţională i se iartă, nu?

  • mauvert 11 February, 2010 at 4:16 pm

   Mai Vlad, “băbuta” asta – asa cum ii spui tu – la 51 de ani arată fantastic. Face niste exercitii de intretinere ingrozitor de grele, are un regim alimentar sanatos si face tratamente cu hormoni de crestere. Sa stii ca nu arata chiar rau in chiloti. 😉 Si daca mai vrei cateva exemple de astfel de “babute”, sa nu uitam de: Sophia Loren, Tina Turner, Jane Fonda.

 2. aure 2 March, 2010 at 10:16 pm

  madonna trebuie sa se lase! ne-am saturat de ea! ma intreb chiar ai vazut-o in chiloti?! nu cred! probabil mai are imagine care vinde! de departe orice gras arata slab si asa mai departe! e old si gata! ne agatam de babe de parca n-ar fi tinerele frumoase! gen pixie lott care e foarte graguta dar probabil nue asa fitzoasa ca diva asta! lassa-ne madonna! apoi cat cumparam noi d&g! si asa romani cumpara fake-uri si kitch-uri! aia nu-s prosti si stiu sa atraga oamenii cu bani si putin bun gust cu o tendinta exagerata de epatare! bye

  • mauvert 3 March, 2010 at 8:27 am

   Chiar am vazut-o in chiloti. Si repet: arata al naibii de bine la 51 de ani. Normal ca una de 20-30 arata mult mai bine (vezi Ciara, Keri Hilson, Beyonce etc.), dar dintre toate femeile de 51 de ani din lume, sunt sigur ca Madge este in topul celor mai aratoase.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: