MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Cluj FASHION Week /// aprilie 2010

Cluj FASHION Week este oficial. Iată comunicatul:

În perioada 14-17 aprilie, centrul de interes în lumea modei se mută la Cluj, cu ocazia Festivalului de Modă Cluj Fashion Week, aflat anul acesta la prima ediţie.

Pe parcursul celor patru zile de desfăşurare a festivalului, atenţia va fi îndreptată atât asupra colecţiilor vestimentare toamnă-iarnă 2010-2011 aparţinând designerilor români, cât şi celor internaţionali.

Noutatea pe care o aduce Cluj Fashion Week constă într-o participare internaţională, până în prezent pe agenda festivalului fiind înscrişi o serie de designeri din Franţa, Grecia, Turcia, Austria, Ungaria, Italia şi Coreea de Sud.

Mai mult decât atât, Cluj Fashion Week îşi doreşte să promoveze în România, un concept inedit în care moda, muzica, filmul, teatrul şi sculptura, capătă noi forme de expresie într-un spaţiu organizat. Mai precis, alături de prezentările de modă ce vor fi găzduite de Grand Hotel Napoca (Sala Roma), în programul Cluj Fashion Week vor fi incluse şi expoziţii de fotografie sau design, precum şi workshop-uri sau manifestări artistice (piese de teatru, concerte de muzică live etc).

Această primă ediţie a Cluj Fashion Week îşi doreşte să aducă un omagiu lui Alexander McQueen, figură emblematică a modei internaţionale, trecut în nefiinţă în luna februarie a acestui an.

Evenimentul este organizat de NANA şi Avanpremiere Concept şi se bucură de sprijinul media al Televiziunii Române, care de-a lungul perioadei de desfăşurare a festivalului va înregistra integral evenimentul şi îl va difuza.

De asemenea, Cluj Fashion Week va oferi tuturor publicaţiilor print/online, precum şi bloggerilor de modă, posibilitatea obţinerii de acreditări de-a lungul desfăşurării festivalului.

Mă bucur că au ales Clujul pentru desfăşurarea evenimentului. Are cea mai bună facultate de design de la noi şi este un oraş cu perspective.

Advertisements

19 responses to “Cluj FASHION Week /// aprilie 2010

 1. Laura 23 February, 2010 at 7:16 pm

  Heyy…
  O veste cu adevarat grozava! 🙂 Era si timpul sa se faca si in Cluj ceva de o asemenea insemnatate.
  As avea doar o singura intrebare din moment ce eu nu am avut ocazia pana acum sa particip la un asemenea eveniment desi mi-as fi dorit.
  Credeti ca este nevoie de invitatie pentru a intra la show’uri sau se poate plati si bilet? Si mai exact, trebuie sa fii implicat in moda pentru a participa sau poti fii doar un pasionat?

  • mauvert 23 February, 2010 at 8:37 pm

   Nu stiu inca toate detaliile tehnice. De indata ce le aflam postam pe site. In principiu se poate intra in public, sau cel putin asa era la Iasi.

  • sandra 9 April, 2010 at 8:22 pm

   as vrea eu sa poti intra numa asa cand platesti laintrare…asa mas duce si eu
   prietena mea merge ..fiindca tatal ei lucreaza la o firma faimoasa si are acolo prieteni la cei care organizeaza festivalul..si a facut rost de bilete pt. familia lor!!!
   😦 😦 😦 mor de ciuda!!!

 2. Alexia 3 March, 2010 at 11:23 am

  si pe mine m-ar interesa o invitatie in calitate de spectator…

 3. Alexia 3 March, 2010 at 11:38 am

  as dori sa obtin o invitatie sau doua

 4. Lavinia Ana 29 March, 2010 at 1:21 pm

  Rezervari pentru CLUJ FASHION WEEK ( http://www.cfw.ro/ rezervari) sau office@cfw.ro

 5. Rox 9 April, 2010 at 1:45 pm

  Sunt curioasa daca a incercat sa isi faca cineva rezervare si i s-a raspuns.Mi s-ar parea normal ca intrarea sa fie deschisa publicului la prezentarile de moda dar se pare ca nu va fi asa.Ma intristeaza foarte tare lucrul acesta deoarece asteptam cu entuziasm evenimentul

  • mauvert 9 April, 2010 at 3:24 pm

   Rox cred ca se pot face rezervari in limita locurilor disponibile. De obicei astfel de evenimente au si locuri dedicate publicului.
   Dar daca ar fi sa na gandim la Paris Fashion Week sau London Fashion Week sa stii ca acolo accesul este restrictionat uneori si pentru cei din bransa. In general aceste evenimente nu sunt spactacole sau evenimente modene. Ele sunt dedicate editorilor si buyer-ilor, iar accesul se face extrem de greu daca nu ai o invitatie. Stiu asta din experienta colegelor noastre din RFB care anul trecut la Paris au incercat sa intre la cateva show-uri la care nu aveau invitatie si dupa ce au stat cateva ore bune la cozi interminabile si au purtat discutii cu reprezentanti ai caselor de moda, tot nu au reusit sa asiste la prezentari.

   Sper ca la Cluj sa poata intra toti cei interesati. Succes! 🙂

 6. Rox 9 April, 2010 at 3:34 pm

  Da,stiu cum e la Paris sau New York,dar totusi ma gandeam ca asta e Cluj-Napoca,daca intelegi ce vreau sa spun.Am trimis acum aproximativ o luna un mail doar ca sa intreb daca accesul se face pe baza de invitatie sau e intrare libera la public.Mi s-a raspuns rapid,foarte dragut,si am fost intrebata de la ce publicatie sunt.Am raspuns ca sunt o studenta din Cluj pasionata de fashion si ca as vrea doar sa stiu care e modalitatea de intrare la evenimente.Normal ca nu mi s-a mai raspuns.

 7. sandra 9 April, 2010 at 8:29 pm

  dap..la ce ora incep prezentarile? :I

  • Rox 11 April, 2010 at 8:28 am

   Sandra,daca afli ceva noutati anunta-ne si pe noi.Si eu o invidiez pe prietena ta:)).Eu deja mi-am si pregatit outfiturile cu care am vrut sa vin,dar se pare ca nu o sa mai fie cazul:(

 8. Rox 13 April, 2010 at 10:37 pm

  Am primit invitatie!Sunt foarte incantata,si imi cer scuze posturile mele de mai sus.Problema e ca inca nu stiu daca invitatia e pentru o persoana sau doua.Normal ca as prefera sa merg cu o prietena,dar daca nu,poate gasesc pe cineva sa ma “adopte” 🙂

 9. Nataliss 14 April, 2010 at 5:12 pm

  As vrea si eu o invitatie,oare e tarziu ptr a o obtine?

 10. Rox 14 April, 2010 at 8:44 pm

  Eu zic sa incerci sa faci rezervare ( http://www.cfw.ro/ rezervari).Tin pumnii 😀

 11. Rox 15 April, 2010 at 7:01 am

  Se pare ca prietenele mele nu au reusit sa faca rost de invitatie,sunt un pic trista,singura nu cred ca as savura prea mult show-urile.Nu imi e in fire sa fac chestii de gen,dar daca ar fi cineva interesat sa ma ia cu el/ea,as fi foarte incantata.

 12. Augustin 16 April, 2010 at 10:58 am

  Dar de ce nu se tine in timisoara?:)):((

 13. anca 19 April, 2010 at 6:48 pm

  de unde stiti ca la iasi nu va fi nimic anul acesta?
  am citit in presa un comunicat oficial din partea organizatorilor ca va fi in 9-10 iunie.
  eu cred ca se va tine!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: