MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Iris and her new WINGS

Astăzi, 17 martie, la ora 18:00 va fi lansat oficial primul magazin din 2010 al unui grup de designeri romani: magazinul-showroom WINGS. Noua generatie de designeri are acum un nou spatiu original si calitativ de expresie pe strada George Enescu, nr. 8 (in spatele Athenee Palace Hilton, vis-a-vis de Casa Veche).

Conceptul WINGS a fost dezvoltat de Iris Serban si Muffin. La acest proiect au fost invitati sa participe DnV by D’anovi, Dana Stefanoiu si Matei Corvin. WINGS reprezinta o modalitate speciala de a oferi clientilor un tip nou de magazin in care se imbina retail-ul modern cu showroom-ul de designer.


De asemenea, WINGS reprezinta o paleta completa de oferte creative, realizate exclusiv de noua generatie de designeri, care reuseste sa puna impreuna estetica si modernitatea noilor viziuni, cu calitatea, comoditatea si purtabilitatea unui comert modern.

Clientii magazinului WINGS mai au, pe langa creativitate, modernitate, si posibilitatea dialogului cu designerii in regim de showroom, precum si o gama completa de oferte ca tipuri de produse: vestimentatie, incaltaminte, bijuteri si accesorii din piele – toate create exclusiv pentru WINGS.

WINGS reprezinta creatiile vestimentare feminine, pentru zi sau pentru evenimente, realizate de Iris Serban (cel mai promitator designer nou pe 2009) si brand-ul Muffin (designer Carmen Ormenisan); incaltaminte DnV by D’anovi (designer Flavia Stoian); bijuterii unicat pentru ceremonie (designer Dana Stefanoiu); accesorii speciale exclusiv din piele (designer Matei Corvin).

Odata cu magazinul WINGS va fi lansat si site-ul oficial al designerului Iris Serban.

mauVErt

Advertisements

3 responses to “Iris and her new WINGS

 1. Irina 17 March, 2010 at 8:20 pm

  Voi ce parere aveti:Iasi sau Cluj Fashion Week!?
  Cine v-a castiga in final?

  • mauvert 18 March, 2010 at 1:19 pm

   Povestea este foarte lunga si intr-o continua dezbatere. Acum nu-ti pot spune nimic. Sper doar ca vom ajunge la ambele event-uri. Cred ca fiecare are puncte forte. Alin Galatescu are cateva proiecte interesante pentru Cluj si vrea sa faca un eveniment cu rezonanta, iar despre Iasi stim cu totii ca are traditie, organizare buna si petreceri pe cinste. 😉

   Ambitiile sunt mari si ar trebui sa nasca performante si profesionalism. Vom avea doua evenimente puternice, probabil, care vor fi in super concurenta. Beneficiile ar trebui sa le simta designerii si persoanele implicate/interesate de moda.

   Si uite asa, intr-o tara in care sistemul modei este inca la stadiu de gastrula vor avea loc doua Fashion Week-uri cu idealuri marete, dedicate aceluiasi sezon.
   Cool, or not?

 2. ana 18 March, 2010 at 11:15 am

  Cluj e misto rau si f mediatizat !abia astept !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: