MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Romanian Fashion Week va avea loc în perioada 9-10 iunie 2010

Vă spuneam în februarie, adică înainte de a fi publicat comunicatul oficial al evenimentului, că Romanian Fashion Week Iaşi 2010 nu va avea loc în această primăvară. Doamna Liana Martin a sesizat discordanţa şi ne-a semnalat să modificăm informaţia, care între timp a fost preluată de mai multe site-uri şi blog-uri deşi a devenit neveridică.

Aşadar ROMANIAN FASHION WEEK  2010 VA AVEA LOC ÎN ACEST AN ŞI SE VA DESFĂŞURA ÎN PERIOADA 9 – 10 IUNIE LA SALA SPORTURILOR, DIN IAŞI.

Dupa 2 ani de pauză, Romanian Fashion Week revine la Iaşi, acesta fiind unul din cele mai importante evenimente ce se desfăşoara în Capitala Moldovei. Evenimentul este organizat de catre FIT – Future In Textile şi va prezenta 21 de colecţii pentru toamna – iarna 2010 – 2011. Printre participanţi se regăsesc nume grele ale modei din Romania precum: Irina Schrotter, Irina Schrotter & Andreea Raicu, Lena Criveanu, Mihaela Glăvan, Răzvan Ciobanu, Cristina Nechita, Stephan Pelger, Ravioli, Lucian Pop, Adelina Ivan, Andreea Tincu & Sense, Alina Botea, Jolidon, Andra Cliţan şi mulţi alţii.

Această ediţie se va desfăşura, cum este şi firesc, la Iaşi, în zilele de 9 şi 10 iunie 2010. Evenimentul înseamnă o sceno-tehnică de specialitate şi o întreagă desfăşurare de forţe, aşa cum ne-am obişnuit. Vor fi prezenţi, ca întotdeauna 150 de tehnicieni şi peste 300 de manechine. Ca şi la ediţiile trecute, Romanian Fashion Week va invita peste 100 de jurnalişti din presa scrisă şi televiziune şi tot ca în fiecare an mediatizarea evenimentului va asigura transmisiuni în direct, reportaje speciale, talk show-uri etc.

Înfiinţat şi susţinut de Irina Schrotter, Romanian Fashion Week a prezentat în faţa publicului de specialitate şi a invitaţilor, de-a lungul a 11 ediţii, colecţiile celor mai importanţi designeri din România, dar şi colectiile unor invitaţi din străinatate. RFW a susţinut şi promovat tinerii designeri şi mărcile româneşti de prêt-à-porter, fiind un eveniment dedicat, de multe ori chiar în întregime, modei româneşti.

Advertisements

One response to “Romanian Fashion Week va avea loc în perioada 9-10 iunie 2010

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: