MAUVERT

fashion & lifestyle blog

CLUJ Fashion Week # day 2 in backstage

Începând cu orele 12.oo, manechinele au participat la repetiţii şi probe pentru prezentările care vor ave loc în această seara la Grand Hotel Napoca. Am fost şi noi în backstage, am fotografiat fetele şi am văzut câteva din ţinutele care vor apărea în această seara pe podium. În culise toţi erau într-o agitaţie continuă. Se dădeau indicaţii, se adăugau accesorii, se stabilea ordinea ţinutelor în colecţii, iar manechinele pozau fotografilor prezenţi. Nu am pierdut prea mult vremea pentru că la ora 15.00 a trebuit să fim prezenţi la workshop-ul susţinut de Diane Pernet şi colaboratorii săi.

Fotografiile vorbesc de la sine!

Ada Bucşă are 21 de ani şi este studentă în anul al II-lea la Facultatea de Design Vestimentar a Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu, iar în seara aceasta va încerca să ne stârnească interesul cu cea mai nouă colecţie a sa. Ada se poate lăuda cu numeroase colaborări cu stilişti şi fotografi, motiv pentru care a lansat creaţii de haine din hârtie, creionând haute-couture-ul. Cu ajutorul logodnicului ei, Robert Redmont, care îi dă o mână de ajutor prin creaţiile sale de pantofi, Ada Bucşă a reuşit să facă paşi pari în promovarea sa. Prin colecţia sa, NWO (New World Order), tânăra designer promovează femeia puternică, independentă şi luptătoare printr-o combinaţie de culori şi forme, cu o croială ce îi oferă o ţinută excelentă şi, de asemenea, eleganţă. Să fie oare acesta debutul anului?

foto: mauVErt
text: Claudiu Enescu

Advertisements

One response to “CLUJ Fashion Week # day 2 in backstage

  1. Andrei 20 June, 2010 at 5:33 pm

    Hmmm, cele 3 manechine din a 4a poza (de jos) sunt de-a dreptul hidoase… vad putina ambianta cromatica… si atat :-s. Sunt interesante fiecare din piese vestimentare dar nu prea merg toate intr-una. Papucii sunt interesanti, au o nuanta medievala (armura de cavaleri), si eu am o slabiciune pentru lucrurile mdievale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: