MAUVERT

fashion & lifestyle blog

BFW

Fashion TV Romania, A.N.A.M. (Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling) si A.D.R. (Asociatia Designerilor din Romania), in colaborare cu Fashion TV Paris organizeaza evenimentul de moda Bucharest Fashion Week.

In perioada 30 aprilie – 2 mai 2010, World Trade Center gazduieste evenimentul Bucharest Fashion Week, care face parte dintr-un circuit international si va fi transmis de Fashion TV in 193 de tari.

Cel mai important eveniment monden, plin de glamour, vedete si colectii speciale, va aduce pe podiumul de la WTC Bucuresti ultimele colectii ale designerilor: Catalin Botezatu, Clara Rotescu, Zina Dumitrescu, Rita Muresan, Laura Olteanu, Mihai Albu, Ersa Atelier, Romanita Iovan. Din eveniment fac parte si tineri designeri sau branduri internationale de prestigiu precum BSB, Benvenuti,  Serussi sau Hello Kitty.

Invitatul special al acestei editii este Sushma Patel, din India un nume cu rezonanta internationala, insa vor mai fi prezenti si alti invitati surpriza.

Manifestatia reuneste specialisti in hair-styling sau make-up si peste 100 de modele. Noutatea BFW  este prezenta pe scena a unor manechine profesioniste internationale de pe podiumurile din Paris, Milano, Londra sau New York.

Toti sunt pregatiti sa ofere un spectacol electric, pretios, indraznet si rafinat, intr-un cuvant – stralucitor.

sursa: comunicat de presă

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: