MAUVERT

fashion & lifestyle blog

X-tina pocneşte din bici…

Christina Aguilera e obraznica. A trecut peste perioada post-natală, a aruncat albumul “Back to Basics” in cufărul cu amintiri şi miresme vintage şi a revenit în forţă, pocnind din bice şi tipând din buzele provocator de roşii. Este într-o formă excelentă şi nu se sfieşte să-şi arăte trupul suplu învelit în ţinte sau în creaţii lucioase, din latex.

Aguilera a lansat un album nou (Bionic) şi un viodeclip (Not myself tonight) în care bondage-ul este la rang de artă. Vă gândeaţi că tânăra mămica se mulţumeşte să cânte de-acum piese jazzy, lungită pe pianul alb şi scuturându-şi noii pantofi Loubutin?

Nicidecum. X-tina tocmai readuce în atenţie o nouă abordare a stilului său “Dirty”, presărat cu accente puternice de feminitate a la “Lady Marmelade”. Noul videoclip a fost filmat la începutul lunii aprilie, în Los Angeles şi a fost regizat de Hype Williams. Videoclipul are ca temă principală sexualitatea extremă, materializată prin scene sado sau bondage. Câteva dintre acestea sunt filmate într-o biserică sau în alte clădiri prestigioase.

X-tina apare cu numeroase coafuri si ţinute, prin care face trecerea de la stilurile abordate până acum, la noua imagine. Actriţa Jenna Dewan apare în noul videoclip al Christinei, ca obiect al sclaviei.

În clip se regăsesc de asemenea foarte multe elemente cheie preluate din alte clipuri care au făcut istorie. Şi pentru că plasarea de produse în videoclipuri este extrem de uzitată, X-tina nu se sfieşte să-şi etaleze ochelarii Carrera sau să se parfumeze excesiv cu parfumurile care îi poartă numele.

Deja am vorbit prea mult… videoclipul spune tot!

text: mauVErt
foto: christinaaguilera.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: