MAUVERT

fashion & lifestyle blog

pe unde ne mai găsiţi…

În ultimul număr al revistei Pe Tocuri (nr.26) veţi găsi câteva pagini dedicate comunităţii bloggerilor de modă români (RFB). Din aceasta rubrică face parte şi interviul cu cei doi membri mauVErt.

După participarea la CLUJ Fashion Week Ioana a apărut pe site-ul Între Fete, la rubrica Poliţia Modei, drept una dintre cele mai apreciate apariţii de la eveniment. În fotografie Ioana poartă un trench BCBG Max Azria şi cizmele cu platformă de 23 cm realizate de Dana Iuga pentru Andra Cliţan.

Advertisements

3 responses to “pe unde ne mai găsiţi…

 1. zarali 5 May, 2010 at 9:58 am

  like!!!!!!!!!!!!!!

 2. anda 5 May, 2010 at 6:55 pm

  deci..clar cand va mai vedem ne pozam cu voi si ne dati si un autograf!o sa valoreze ceva, mai ales lasat mostenire copiilor;))e..oricum suntem vecini asa prin domnul cata deci ne mandrim

 3. Anca 13 May, 2010 at 6:10 pm

  Ioana a avut si va avea mereu un stil inconfundabil! De cand o cunosc stiu ca e pasionata de moda si arata asta prin orice tinuta purtata chiar si intr-o banala zi de scoala. Bravo Fishy!!! Sunt mandra ca am avut prilejul sa te cunosc si sa-ti fiu alaturi(chiar daca nu atat de mult). Muuult noroc in continuare!

  P.S. Stiu ca e nu e prima data cand iti spun asta insa trebuie sa o repet. Nu ne uita cand vei fi pe primele pagini ale revistelor! Pupici!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: