MAUVERT

fashion & lifestyle blog

ROMANIAN Fashion Week # ediţia a XII-a

Organizatorii ROMANIAN Fashion Week ne promit un adevărat maraton de modă la Iaşi. Această ediţie se va desfăşura în zilele de 9 şi 10 iunie 2010

Pe podiumul instalat la Sala Sporturilor din Iaşi vor fi prezentate 32 de colecţii, cu o sceno-tehnică de specialitate şi o întreagă desfăşurare de forţe, aşa cum ne-am obişnuit. Ca şi la ediţiile trecute, la Romanian Fashion Week vor fi prezenţi peste 100 de jurnalişti din presa scrisă şi televiziune şi, tot ca în fiecare an mediatizarea evenimentului va asigura transmisiuni în direct, reportaje speciale, talk show-uri etc.

RFW 2010 va fi reflectat, în cadrul parteneriatelor media, prin intermediul canalului TVR, prin grupul de presă Edipresse cu revistele Elle, Viva, Joy şi Avantaje şi prin Adevărul de seară. Evenimentul va fi prezent în lumea virtuală prin intermediul site-ului de specialitate www.fashionandbeauty.ro şi a site-ului www.121.ro, unul dintre cele mai cunoscute din România, dar şi prin intermediul www.rfb.ro .

“Cea de a XII-a ediţie a Romanian Fashion Week va sta sub semnul atât de important şi mai ales pozitiv al continuităţii”, declară organizatorul Romanian Fashion Week, Irina Schrotter.

Aceasta este lista designerilor care îşi vor prezenta colecţiile pentru sezonul toamnă-iarnă 2010/2011 în cadrul ROMANIAN Fashion Week, Iaşi 2010:

1. Adelina Ivan 2. Alina Botea

3. Alina Lăţan 4. Andra Cliţan

5. Andreea Muşat 6. Andreea Tincu

7. Cristina Nichita 8. Dinasty

9. Irina Marinescu 10. Irina Schrotter

11. Irina Schrotter & Andreea Raicu 12. Jolidon

13. Kinga Varga 14. Lena Criveanu

15. Lucian Broscăţean 16. Lucian Pop

17. Miau 18. Mihaela Glăvan

19. Mircea Bărbulescu 20. Mirela Diaconu

21. Papucei 22. Răzvan Ciobanu

23. Stephan Pelger 24. Vuarnet by Stephan Pelger

25. Violeta Gaburici

ROMANIAN Fashion Week este cunoscut ca fiind evenimentul care a generat cele mai multe nume noi în moda românească. Evenimentul îşi continuă tradiţia, aducând în acest an şi mai multe nume noi la secţiunea Debut.  Veţi putea urmări astfel colecţii de la universităţile de artă din Bucureşti, Cluj şi Sibiu ale studenţilor şi masteranzilor: Alina Ene, Alina Popescu, Ana Maria Silea, Ovidiu Pop, Răzvan Vasilescu, Sergiu Chihaia şi Tatiana Strîmbovschi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: