MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Basmele lui Christian Loubutin

Christian Loubutin încalţă femeile într-un mod extrem de elegant şi creativ. Şi dacă ar trebui să alcătuim un top cu cei mai iubiţi designeri, Loubutin ar fi sigur pe primele locuri, pentru că nu cred că există vreo femeie care să nu iubească pantofii. Lăudabilă nu este numai munca sa, ci şi felul în care şi-o promovează. O să vă convingeţi de ceea ce spun după ce veţi admira fotografiile realizate pentru campania colecţiei toamnă-iarnă 2010/2011.

În campaniile lui nu apar fotomodele celebre sau staruri internaţionale. Vedetele sunt întotdeauna pantofii. Iar pentru campania de toamnă, fotograful Khuong Nguyen a încercat să recreeze basmele copilăriei, întreaga poveste gravitând în jurul creaţiilor Loubutin.

Una dintre temele importante ale campaniei este “Alice in Wondeland”, basmul readus în atenţie de Tim Burton şi sursă de inspiraţie atât pentru campania Louis Vuitton (cu Lara Stone în rolul fetiţei), cât şi pentru vitrinele galeriilor Prientemps, din Paris.

O altă fotografie este bazată pe povestea Cenuşăresei. În centru pantoful superb cu toc stiletto este gata să se transforme, pe scări zărim condurul pierdut, iar ceasurile indică toate, ora 12.

Povestea sentimentală a Micuţei Sirene nu lipseşte din colecţie, iar piticii Albei ca Zăpada sunt întruchipaţi de şoricei albi.

text: mauVErt
foto: www.kyongnguyen.com

Advertisements

One response to “Basmele lui Christian Loubutin

  1. Iz Andrew 13 May, 2010 at 9:48 pm

    Stiam pozele de 2-3 saptamani ,dar credeam ca toate sunt inspirate din Alice in Wonderland.
    Inseamna ca fiecare poza are o poveste…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: