MAUVERT

fashion & lifestyle blog

The ONE 6th Anniversary Party

Cine a citit acest blog din scoarţă în scoarţă trebuie să-şi fi dat seama până acum că iubim revistele. Scriem noi în online, dar cumpărăm necontenit printuri cu care ne hrănim imaginaţia lună de lună şi la care visăm în fiecare noapte să ajungem să lucrăm. Oricât de prompte ar fi ştirile pe bloguri, ele vin şi pleacă în ritmul ameţitor pe care şi l-au setat. Rar mi se întâmplă să revin la o adresă de web după ce am lecturat un articol. Cu revistele, în schimb, am o relaţie mult mai apropiată… Pentru că pe ele le invit la un ceai, ele mă salvează la şcoală când plictiseala atinge cote maxime, cu ele adorm pe noptieră şi tot ele sunt cele pe care le caut după ani buni în cufăr ca să îmi amintesc cum m-am îndrăgostit de câte un citat, un pictorial, un editor sau de felul în care a pozat un model. Apoi, cu cât avansez în timp, cu atât devine mai mare plăcerea redescoperirii, căci informaţiile asimilate de-a lungul timpului fac ca tot ce am lăsat în urmă să capete alte sensuri, de cele mai multe ori mai consistente. Îmi iubesc mult revistele şi ştiu din ce oraş am achiziţionat-o pe fiecare, la câte chioşcuri de ziare am căutat-o şi regret amarnic când le descopăr vitregite (decupam fotografii şi litere din fiecare număr şi făceam colaje – până când mi-am dat seama că nu e în regulă să le măcelăresc pentru că ele vor deveni piese de colecţie).

Prima mea revistă The ONE -căci despre dumneaei e vorba astăzi- e cea din fotografia de sus. Am primit-o în 2007 de la Claudiu, când am plecat la o plimbare în Sibiu. Coincidenţa face ca şi numărul respectiv să fie aniversar (era tot din luna mai) şi cred că a reprezentat şi momentul în care Andreea Esca a preluat ştafeta ca director editorial. Ţin minte pictorialele Andreea by Day şi Andreea by Night, care m-au surprins la momentul respectiv pentru că eu o ştiam destul de sobră de la pupitrul de ştiri şi nu mi-aş fi imaginat-o în creaţii Doina Levinza sau purtând pălării semnate de Krisina Dragomir. De atunci şi până acum, Andreea a mai făcut cel puţin o apariţie pe copertă, alături de toate doamnele şi domnişoarele fermecătoare care ne-au zâmbit în fiecare lună de pe prima pagină, iar eu am urmărit cu din ce în ce mai mult interes cu ce ne mai surprind cei din redacţie.

Astăzi putem să spunem cu un inevitabil zâmbet pe buze că am fost invitaţi de Maurice (à propos, încercaţi să-l identificaţi în fotografia de mai sus) la petrecera aniversară, care a avut loc joi, 13 mai, în clubul Fratelli. Veţi vedea multe accente roşii în fotografiile care urmează, pentru că dresscode-ul a fost Red Party.

Andreea Esca a purtat un tricou alb semnat Silvia Şerban cu o fustă lungă neagră (probabil că nu s-a refăcut complet după accidentul pe care l-a suferit recent la picior) şi plicul ei preferat cu inimioare Marc Jacobs. Soţul său Alexandre Eram arăta foarte bine şi pentru că nu i-am mai văzut live până acum, trebuie să spun că le stă foarte bine împreună. Zâmbitori şi primitori, aşa cum trebuie să fie gazdele unei petreceri. Dana Rogoz şi Alina Chivulescu au arătat superb în rochiile lor lungi. Nu am înţeles exact cum era îmbrăcată Adela Popescu, dar probabil că ideea din spatele ţinutei ei chiar a fost vintage-loose-and-comfortable, deci cine suntem noi să judecăm?

Corina a fost din nou deasupra aşteptărilor în rochia albă (care avea spatele gol), asortată cu bascheţii cu platformă de lemn şi o coafură wow. Pe Delia (care a cam fost dresscode violator pentru că nu a avut nimic roşu -în afară de manichiură probabil-) am aşezat-o special lângă Corina pentru că şi ea a avut o coafură remarcabilă. Îmi place să mă amuz gândindu-mă cum arăta în clipurile N&D de acum 10 ani şi cum arată acum. Ori a descoperit că poţi să faci achiziţii inteligente dacă ai un buget care îţi permite, ori a dat de un stilist bun. Cert e că în ultima perioadă ne-a cam uimit ba cu o jachetă Gareth Pugh, ba cu o pereche de sandale Kirako de la Cèline, ba cu pantofii incredibili cu care a venit la petrecerea The ONE.

Pe Irina Marinescu şi pe iubitul său Bogdan Popescu n-ai cum să nu-i îndrăgeşti. Sunt atât de naturali şi de fireşti în ceea ce fac încât aproape că ţi-e frică să nu li se păteze aura cu superficialitatea care pluteşte în aerul unor asemenea evenimente. Irina are un corp de invidiat şi îmi place că mereu alege să-şi pună în evidenţă picioarele. Lena, un alt personaj drag nouă, arată pe zi ce trece tot mai bine. Ea şi Dana Niculescu (Pr-ul şi mâna ei dreaptă) au purtat, evident, creaţii Lena Criveanu.

Kristina Dragomir suprinde la fiecare apariţie cu o nouă frizură (care implică, de cele mai multe ori, şi o nouă paletă cromatică a părului) şi cu stilul vestimentar la fel de non-conformist ca pălăriile pe care le creează. Tudor Breazu este fan declarat (şi prieten bun) al lui Carmen Secăreanu, aşa că îl veţi vedea des purtând creaţiile ei.

Malvina Cservinschi a arătat, la rândul ei, extrem de bine, într-o rochie de culoarea macilor creată probabil de designerul ei preferat, Rhea Costa. Pentru Oana Cuzino cuvintele sunt de prisos, la fel ca în cazul Cameliei Şucu (îmi pare rău că nu există nicio poză cu ea).

De fapt, îmi pare rău că nu mi-am luat aparatul foto la mine, pentru că nu am mai văzut de mult atâţia oameni frumoşi/extrem de bine-îmbrăcaţi pe metru pătrat. Data viitoare, fie tocurile oricât de înalte şi rochia oricât de înaltă, voi avea aparatul foto la gât (Andreea Macri m-a certat că am fost comodă şi mi-am ratat şansa să trag nişte cadre pentru rue mauVErt).

Centrul de interes al serii a fost concertul Loredanei, care a încins atât de tare atmosfera încât nu mai puteai respira 🙂 Când şi-a încheiat ea show-ul a început şi o ploaie torenţială, care i-a forţat pe toţi oamenii despre care am vorbit mai sus să alerge în ţinutele lor superbe prin apă la părăsirea incintei (un alt moment în care mi-a părut rău că nu am avut aparatul foto). În rest, veselie, voie bună, şi la cât mai mulţi ani, The ONE!

text: ioana – mauVErt

fotografii: onemagazine.ro

(click pentru a vedea toate imaginile)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: