MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Lara Stone – mireasa lui David Williams

Şi modelele au o viaţă în afara podiumului şi nu toate şi-o petrec prizând cocaină şi mâncând salată. Cele mai multe sunt femei ca oricare altele, care au familie şi copii. Ştiu că pare greu de crezut că o mamă poate arăta atât de bine, dar iată că se poate (Isabeli Fontana, Giselle Bundchen, Jourdan Dunn, Heidi Klum, Liya Kebede, Alessandra Ambrosio).

După o relaţie destul de scurtă, dar pasională, Lara Stone (26) s-a căsătorit luni cu actorul britanic de comedie, David Williams (38). Lara a păşit spre altar îmbrăcată într-o superbă rochie lungă cu corset, realizată din satin de mătase ivoire, cu inserţii de dantelă şi aplicaţii din aur, creată special pentru ea de Ricardo Tisci. Rochia Larei a costat 44 000 $.

După ceremonia tradiţională, a urmat  recepţia de la Hotelul Claridge, din Londra la care au participat în jur de 200 de invitaţi, printre care: Tom Ford, Mario Testino, Anouck Lepere, Lily Donaldson şi Jefferson Hack.

Aceştia au fost răsfăţaţi cu fructe de mare, homari şi prăjiturele cu răvaş de la Primrose Bakery, iar sala de bal a fost decorată cu trandafiri albi în valoare de 15 000 $.

A urmat apoi o petrecere în stilul anilor ’40, care s-a desfăşurat la Shoreditch House. Mireasa a renunţat la rochia lungă şi s-a schimbat într-o rochie scurtă aurie, Givenchy. Petrecerea s-a desfăşurat fără alcool, la cererea Larei care tocmai s-a refăcut după un program de dezalcoolizare. Toasturile s-au ţinut cu floricele (pop-corn :p) în loc de şampanie. Cam sec, nu?

Tinerii însurăţei îşi vor petrece luna de miere la Paris.

text: mauVErt
foto: metro.co.uk/showbizz
Advertisements

3 responses to “Lara Stone – mireasa lui David Williams

 1. Laura 21 May, 2010 at 1:25 pm

  Ideea cu rochia scurtă Givenchy(care este superbă) …e genială!
  Cred că au avut o nuntă…magnifică!:x

 2. Ceapros 23 May, 2010 at 8:12 pm

  arata bien la corp, fata lasa de dorit dar poaet are un suflet bun. Casa de piatra

 3. Sinzi 19 June, 2010 at 11:35 am

  :)))
  La inceput spui “şi modelele au o viaţă în afara podiumului şi nu toate şi-o petrec prizând cocaină şi mâncând salată”, iar la sfarsit: “Petrecerea s-a desfăşurat fără alcool, la cererea Larei care tocmai s-a refăcut după un program de dezalcoolizare”. Cuminte fata, n-am ce zice :))
  Ei bine, macar poarta o rochie superba (cea de la Givenchy)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: