MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Cursurile de specializare în designul vestimentar

După succesul cursurilor de design şi al conferinţelor susţinute de Adrian Oianu, designerul va da startul unei noi serii de cursuri, de această dată, mult mai compacte. Vor fi 5 cursuri, iar fiecare dintre acestea se va desfăşura pe perioada a 4 săptămâni. (1 curs = 4 întâlniri)

Cursurile de specializare în designul vestimentar vor începe în 14 iunie. Mai jos aveţi structura celor 5 cursuri:

Curs I – Curs de aplicare a istoriei modei în industria de astăzi

Acesta nu este un curs care se ocupa de teoria modei. Este un curs în care te perfecţionezi în a aplica cunoştinţe de istoria modei, creativ, în designul vestimentar contemporan. Cursul îşi propune să te înveţe sa singularizezi elemente importante din istoria modei şi valoroase pentru designul vestimentar contemporan.

Curs II – Curs aplicativ de istorie a artei în moda contemporană

Acest curs se va ocupa cu interpretări neconvenţionale, prelucrări din istoria artei. Acest curs urmareşte o dezvoltare a gustului estetic, o creştere a capacităţii creative şi conceptuale a designerului şi o iniţiere în artă prin înţelegerea momentelor majore ale istoriei acesteia. În câteva cuvinte, stimularea creativităţii este scopul acestui curs, cât şi înţelegerea procesului prin care trece o minte creativă.

Curs III – Curs de desen, silueta şi flat sketch pentru design vestimentar contemporan

În acest curs, vom învăţa cum să ne folosim de desen ca unealtă creativă, mijloc eficient şi economic în dezvoltarea propriului concept de design vestimentar. Desenul va fi studiat şi aplicat ca armă de eficientizare şi testare a propriilor idei

Curs IV – Curs de aplicare a tehnologiilor de coasere în creaţia vestimentară

Tehnologia de coasere evolueaza în fiecare an. O minte creativă se poate folosi de aceasta în procesul de producţie şi de creaţie. Vom învata ce să facem şi cum să exploatăm la maximum utilajele şi tehnologia de ultimă oră pornind de la tehnicile de coasere, asamblare, finisare şi decorare.

Curs V – Curs de concepere story-board si definitivarea unei colectii

Acest curs îşi propune să te ajute în a-ţi construi un story-board coerent şi în detaliu, să-ti uşureze concepţia unei colecţii pentru a te ajuta sa o duci pana la capat.

Înscrierile se fac până vineri, 11 iunie, în limita locurilor disponibile, la adresele de e-mail: catrinel.chiriac@gmail.com sau catrinel.chiriac@adrianoianu.com. Tot aici puteţi obtine si mai multe informatii legate de preturi, loc si alte detalii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: