MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Be ABSOLUTELY FABULOUS!

Toamna numărăm bobocii, revenim din concedii, bifăm evenimentele de modă şi ne reconfigurăm dulapul. Şi cum am putea reîncepe incursiunea, altfel decât participând la unul dintre primele şi cele mai râvnite târguri fashion:

Absolutely Fabulous

Fashion & Vintage fair (ediţia a IV-a)

Sâmbata (25 septembrie) şi duminica (26 septembrie), între orele 11:00 -19:00, la restaurantul La Blanca (Calea Dorobanţilor nr.18 /// lângă British Council), va avea loc cea de-a patra editie Absolutely Fabulous Fashion&Vintage fair.

Pentru că fashionistele din Bucureşti merită să devină celebre, super cunoscutul blogger din spatele the FACE HUNTER, Yvan Rodic, va fi prezent la eveniment pentru a surprinde în fotografiile sale tinerele pentru care moda reprezintă un mod de viaţă. Încântat de conceptul Absolutely Fabulous şi de revista cu acelaşi nume, lansată de Diana Enciu şi Alina Tănasă în dorinţa de a susţine tinerii designeri români şi curentul vintage, Yvan va fi alături atât de participanţii, cât şi de vizitatorii târgului Absolutely Fabulous.

Aşa cum au fost obişnuite de fiecare dată, vizitatoarele vor putea câştiga premii în ambele zile de desfăşurare a evenimentului: produse cosmetice de la MioBio şi La Jaboneria, T-shirt-uri din colectia Absolutely Fabulous, produse semnate Eugenia Enciu, Arina Varga, o şedinta foto de la glamography.ro, accesorii şi rujuri de la Snobbish Breakfast, t-shirt-uri de la L-KIT şi cărţi de la Anthony Frost English Bookshop.

Fiecare vizitatoare va primi cadou un sticker personalizat Absolutely Fabulous, oferit de caiverzipepereti.ro


Let’s start a fabulous autumn!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: