MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Festivalul de Modă şi Lifestyle a fost ANULAT

Festivalul de Modă şi Lifestyle pe care urma să-l organizeze analistul de modă, Alin Gălăţescu, în această toamnă, la Cluj-Napoca a fost anulat din raţionamente personale. După discuţiile şi controversele iscate cu organizatorul Cluj Fashion Week, Mihai Chiver, Gălăţescu a decis să se retragă pentru moment, pentru a nu-i mai fi asociate imaginea şi numele cu evenimentul pe care Chiver îl organizează tot sub titulatura Cluj Fashion Week.

Alin Gălăţescu a trimis presei o scrisoare deschisă în care îşi argumentează alegerea făcută.

“Nu sunt un debutant care are nevoie de validări, munca mea este cunoscută şi creditată, de aceea consider că este prioritar să îmi protejez reputaţia şi colaboratorii, şi să nu mă expun în niciun fel în faţa unor profitori care nu au demonstrat nimic dar care, fără scrupule, se folosesc de imaginea altora.

Am luat astfel decizia de a anula Festivalul de Moda şi Lifestyle de la Cluj, din noiembrie, din nevoia de a-mi proteja imaginea de aceste controverse, care nu au depins de mine, şi de a-mi proteja partenerii – susţinători constanţi ai muncii mele care merită tot respectul şi recunoştinţa mea de a fi angrenaţi în astfel de pseudo dileme ori controverse.”

Alin Gălăţescu nu exclude organizarea unui eveniment de modă la Cluj-Napoca, în primăvara lui 2011. Până atunci, analistul de modă promite un proiect de amploare, la Bucureşti.

“Cred în continuare în potenţialul incredibil al Clujului pentru organizarea unui eveniment de modă de amploare şi poate că în primăvara lui 2011 ne vom întoarce să continuăm un proiect de calitate care merită toată atenţia.

Între timp pregătesc un proiect de amploare şi densitate la Bucureşti. O sa fie conform cu viziunea şi deschiderea mea spre nou, spre calitate, în fapt spre ceea ce reprezinta parametrii multiculturali şi multi-arte ai sec XXI.”

Alin Gălăţescu a fost directorul artistic al primei ediţii Cluj Fashion Week, însă a reziliat contractul cu organizatorul Mihai Chiver după controversele apărute în urma unor probleme financiare. Chiver continuă organizarea Cluj Fashion Week pe cont propriu, deşi folosirea acestei titulaturi este frauduloasă având în vedere contractul dintre cei doi. Alin Gălăţescu nu mai are nicio legătură cu ediţia Cluj Fashion Week din această toamnă.

mauVErt
foto: e-wow.ro
Advertisements

One response to “Festivalul de Modă şi Lifestyle a fost ANULAT

  1. Agata 10 November, 2010 at 6:06 pm

    Sper sa nu dispara ideea acestui festival. Ar fi pacat sa se restranga toate evenimente legate de moda la Bucuresti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: