MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Păpuşile dichisite realizate de AGNES KESZEG @ The PLACE

The Place şi-a decorat căminul cu cele mai expresive imagini realizate de Roro Serban pentru Salonul International de la Shanghai, cu fotografiile lui Cornel Lazia din diverse expoziţii şi cu imagini expuse în premieră,  imagini ce surprind tumultul New York-ului sau instantanee de la shooting-uri fashion.

Pe fotoliul bunicii stau extrem de dichisite, frumoasele domniţe de portelan, fiicele lui Agnes Keszeg. Daisy s-a gătit cu capa de mărgele şi serveşte tacticoasă ceaiul, în timp ce Madeleine împarte eşarfele de mătase pe care mama lor le-a pictat chipurile.


Echipa molecule-F şi-a adus creaţiile unice sub pomul de Craciun. Lucian Broscaţean a “croşetat” cele mai moi, pufoase şi creative rochii din lână, în timp ce Sandra Gălan a luat din lada de zestre a străbunicii, fota brodată cu aur şi argint din care a creat cele mai cool jachete bicker. Corina Vlădescu şi Alina Botea s-au întrecut în a realiza cele mai feminine ţinute de Revelion, din matase, voal, print-uri digitale şi broderii cu cristale. Bradul de Craciun e mai fashion ca niciodata, anul acesta împodobit cu globuri mari aurii cu animal print pictat manual, de la Agatha Blanck.

Ştim că-ţi vei petrece noaptea de Ajun împachetand faimoasele puzzle-uri de la Editions Ricordi cu imagini din comic-books pentru prichindei şi fashionable pentru prietena ta, şi cu siguranţă vei avea nevoie de makeup-ul profesional de la Sisley Paris pentru a fi strălucitoare în seara de Craciun: fond de ten “porcelain”, pudra translucidă iluminatoare “rose orient” şi lip-gloss roşu “no 5” .

Gazdele primitoare de la The PLACE au şters praful, au lustruit perdelele din cristale, au scuturat preţurile cu pana la 50% şi au aprins lumânări parfumate…  Acum mai rămâne să sosească invitatul special… TU!

There’s no Place like THE PLACE!

photo: mauVErt
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: