MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Diana Dondoe şi Tony Ward în campania SELECTED (primăvară-vară 2011)

Diana Dondoe nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. La 28 de ani, Diana face parte încă din cele mai bine cotate top-modele, a defilat la Săptămânile Modei de la New York, Milano şi Paris, a apărut în campanii publicitare de succes şi pe coperţile celor mai importante reviste de modă din lume. Este prima româncă fotografiată în Calendarul Pirelli, încă din 2005, alături de Adriana Lima, Julia Stegner, Eugenia Volodina, Isabeli Fontana sau Naomi Campbell. Mai mult decât atât, Diana este pe cât de frumoasă, pe atât de inteligentă şi echilibrată, iar de curând a pozat împreună cu Tony Ward pentru campania publicitară Selected, primăvară-vară 2011. Diana are un stil atât de natural şi firesc încât arată perfect în orice moment al zilei, fie că se plimbă pe plajă în bătaia brizei sau admiră luminile nopţii dintr-un penthouse aflat deasupra oraşului.

Tony Ward este un personaj extrem de nonconformist şi carismatic, care la 47 de ani se poate lăuda cu o veche relaţie cu Madonna, o cariera de actor, pictor, fotograf şi scriitor, numeroase apariţii nud, muză şi model pentru cei mai mari designeri internaţionali, dar şi cu apariţii în campanii publicitare de success. Seamănă cu Adrien Brody, este la fel de hedonist şi exhibiţionist ca Olivier Zahm şi are o atitudine extrem de jemanfişistă. Se află la a doua campanie pentru brand-ul Selected şi are numeroase motive să zâmbească, mai ales că pozează alături de Diana Dondoe.

Cei doi s-au completat excelent în şedinţa foto realizată de fotograful Rasmus Skousen. Iar hainele aproape că nici nu mai contează atunci când protagoniştii sunt atât de valoroşi.

mauVErt
foto: selected.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: