MAUVERT

fashion & lifestyle blog

L♥ve in the Trenches

Pentru ediţia din februarie a Vogue-ului american, Patrick Demarchelier a pregătit un pictorial special, în care şase modele celebre apar împreună cu iubiţii lor şi îşi declară dragostea purtând trenciuri, ca piese vestimentare care trec întotdeauna testul timpului. Conceptul acestui pictorial nu este o noutate, pentru că Demarchelier a mai realizat un proiect asemenea pentru ediţia din mai 2009 a celebrei reviste americane.

Aminata l-a întâlnit pe Laurence cu cinci ani în urmă la o petrecere organizată de el, pe vremea când lucra la Ambasada Angliei din Paris. Ea era deghizata în Catwoman, iar Laurence era înfăşurat tot în hârtie igienică; arăta ca o mumie, dar Aminata a fost extrem de încântată de look-ul lui. I-a căzut cu tronc şi gata! Au o relaţie frumoasă şi se sfătuiesc în legatură cu toate lucrurile pe care le fac, chiar si atunci când sunt împreună la shopping.

Aminata: Trenci de mătase MaxMara 1 590$, pantofi Tommy Hilfiger

Laurence: Trenci Burberry Prorsum, Jeans Zara, pantofi Adam Kimmel

Sasha nu se sfieşte să spună că prima întâlnire oficială au avut-o în Central Park. Iar Anja se amuză: “Amândoi purtam aceeaşi cămaşă Rag&Bone şi blugi Helmut Lang.” Ulterior cei doi au descoperit cât de multe lucruri aveau în comun, nu numai hainele cu care erau îmbrăcaţi la prima întâlnire. Amândoi sunt foarte ocupaţi şi uneori fiecare se află într-un alt colţ de lume, dar când sunt împreună savurează fiecare moment. Chair dacă se întâmplă ca de Valentine’s Day să nu fie împreună, Anja spune că Sasha îi trimite flori oriunde s-ar afla, chiar şi în Bora Bora.

Anja: Trenci Jil Sander 3075 $, Colier Eddie Borgo, ceas Nooka

Sasha: Costum Dolce&Gabbana, cravată Tommy Hilfiger

Este bine cunoscut faptul că Angela este o activistă pe probleme de ecologie. Cât despre Mark, el este actor şi co-fondator al liniei de încălţăminte eco, People’s Shoe. Prima aşa-zisă întâlnire s-a consumat cu doi ani în urmă. Au plecat cu Volkswagen-ul lui la surf şi au mâncat împreună burritos cu creveţi. In prezent cei doi locuiesc în Canyon Topaga, o zonă rustică din Los Angeles, unde au o proprietate de aproape 3 hectare pe care au plantat o grădină organică cu peste 60 de pomi fructiferi.

Angela spune despre Mark că este un împătimit al modei şi de foarte multe ori ea îi „fură” hainele şi îi poartă pălăriile vintage.

Angela: Trenci din bumbac 2 550 $ şi rochie din chiffon Nina Rici, geantă Roberto Cavalli şi pantofi Tabitha Simmons.

Mark: Trenci Z Zegna.

Cu trei ani în urmă Coco Rocha l-a angajat pe James, care este designer de interior şi muralist, să-i renoveze apartamentul din Gramercy Park. Acum cei doi însurăţei trăiesc împreună la New York, după ce s-au căsătorit în iunie şi au organizat o nuntă de basm undeva pe Valea Loirei, în Franţa. Pentru a sărbători primul Valentine’s Day, ca soţ şi soţie, Coco a decis să-l ducă pe James la concertul preferatului său, Prince. Şi pentru că el încă nu s-a gândit la un cadou pentru ea, Coco i-a sugerat cât de bine s-a simţit pozând în acel trenci Valentino.

Coco: Trenci RED Valentino 895 $, rochie din chiffon D&G 4 050 $, pantofi Tabitha Simmons.

James: Trenci Black Fleece by Brooks & Brothers, bluza Marc Jacobs, jeans J.Crew, pantofi Polo Ralph Lauren.

Cei doi s-au întâlnit în backstage în timpul unei prezentări de modă, cu doi ani în urmă, la Beijing. Mai târziu după aceea, el i-a făcut o surpriză şi a participat la majoratul ei, în campusul Universităţii din Pennsylvania, în timp ce Bonnie era studentă la Psihologie. Ca în fiecare an, ei vor sărbători Valentine’s Day (care pică în a şaptea zi a celei de-a şaptea luni din calendarul chinezesc) după tradiţia chineză  şi vor privi spre cer steaua Vega şi constelaţia Aquila care, în folclorul chinezesc, întruchipează doi îndrăgostiţi. Întotdeauna Rock alege un loc în care să poată privi cerul înstelat. Anul acesta şi-au făcut planuri să plece într-un loc exotic şi să petreacă toată noaptea pe plajă.

Bonnie: Trenci 2 795 $, pantaloni din piele 1 995 $ şi pantofi Burberry Prorsum.

Rock: Tricou CK, jeans Daang Goodman pentru Tripp NYC.

Prima dată s-au întâlnit la nunta unui prieten comun, în Rio de Janeiro, însă au început să iasă împreună doi ani mai târziu, după festivalul Coachella. Alessandra este foarte fericită că iubitul ei deţine o companie producătoare de blugi pentru că astfel întotdeauna poartă blugi noi. Şi pentru că Jamie este la curent cu tendinţele, el îi dăruieşte mereu cadouri inspirate: pantofi Louboutin sau ochelari de soare vintage. Dar relaţia lor înseamă mult mai mult de atât, astfel că romantismul şi gesturile simple sunt cele mai apreciate. Alessandra îşi aminteşte cu emoţie un Valentine’s Day, când Jamie a învăţat toate melodiile ei preferate de la Pearl Jam şi i le-a cântat sub balcon.

Alessandra: Trenci Kenneth Cole NY 495 $, pantaloni Dries Van Noten 313 $,  curea Banana Republic, geantă Proenza Schouler, sandale Ralph Lauren.

Jamie: Trenci Gucci, polo şi curea Ralph Lauren, pantofi Converse.

foto: fashiongonerouge.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: