MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Lady Gaga a apărut pe covorul roşu, la premiile Grammy, într-un OU!

Lady Gaga este cea mai aşteptată apariţie şi probabil cea mai comentată, la fiecare eveniment important la care participă. Se fac pronosticuri şi toată lumea încearcă să anticipeze cum va apărea data viitoare. Credeaţi că inspiraţia/ creativitatea echipei care îi pregăteşte apriţiile s-a oprit la vestimentaţia din carne crudă?

V-aţi înşelat amarnic, pentru că aseară la cea de 53-a ediţie a premiilor Grammy, Gaga şi-a făcut apariţia la Staples Center (Los Angeles) într-un ou. Da, aţi citit bine! Cântăreaţa a intrat pe covorul roşu într-un ou realizat de Hussein Chalayan, purtată pe braţe de patru bărbaţi şi însoţită de modelul Anne Vyalitsyna.

Lady Gaga poartă o creaţie realizată de Nicola Formichetti pentru House of Mugler. În ceea ce priveşte această apariţie a artistei, Anne Vyalitsyna a făcut referiri la Săptămâna Modei, care este în toi la New York, precum şi la cea mai nouă melodie a artistei „Born this Way”. Gaga nu va ieşi din ou decât atunci când va evolua pe scenă în show-ul incendiar pe care la pregătit. Această incubaţie şi momentul „naşterii” vor să marcheze mesajul melodiei care de două zile a „contaminat” internetul.

Nicola Formichetti, designerul Thierry Mugler şi cel care gândeşte apariţiile artistei a scris pe Twitter-ul acesteia, precum şi pe propriul cont de Facebook:

This is Nicola, Haus of Gaga: Gaga is in incubation. Tonight’s performance is in collaboration with Hussein Chalayan and House of Mugler. X

*** UPDATE

Lady Gaga a ieşit din ou îmbrăcată în cauciuc galben pal, aşa cum a mai apărut până acum pe scenă. Cauciucul transparent şi rigid pare să fie un trade-mark Gaga. Coama blondă aminteşte de tinereţea zbuciumată a Madonnei. Nimic nou sub soare până acum, doar o intrare şocantă, o piesă care promovează drepturile tuturor şi un corp “reconstruit” cu mulaje pe umeri, pomeţi şi frunte. Lady Gaga nu se mai chinuie cu celebrele sacouri cu umeri, ci a trecut direct la varianta hard-core şi a ales să-şi remodeleze umerii pentru o imagine de Fame Monster.

Lady Gaga poartă noile creaţii Thierry Mugler, semnate Nicola Formichetti în momentul în care primeşte premiul pentru Albumul Anului.

foto: justjared.com; gaganow.com, gagadaily.com

video: youtube.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: