MAUVERT

fashion & lifestyle blog

enJOY these scarves!

În aprilie revista JOY te surprinde cu un cadou foarte chic şi versatil: patru eşarfe care poată semnătura a patru designeri români: Corina Vlădescu, Laura Lazăr, Lena Criveanu şi Maria Lucia Hohan.

a realizat o eşarfă neagră imprimată cu un craniu punk. Feminină prin fluiditatea materialului, eşarfa poate fi legată cu fundă la o cămaşă masculină sau poate fi accesoriul potrivit pentru ţinuta business.

iubeşte culorile şi boemia anilor hippie. Ea a desenat o siluetă feminină şi a ales o nuanţă temperată de roz. Te îndeamnă să  porţi eşarfa cu ţinute punk, cărora să le redai nota de feminitate sau cu fuste din tulle, ori boyfriend jeans.

a ales un material gri şi a imprimat  fluturi stilizati, leitmotivul colecţiei de vară care se găseşte deja în boutique-ul ei de pe Calea Victoriei. Lena îşi găseşte inspiraţia în natură şi transpune în creaţiile sale elemente delicate şi feminine precum florile sau fluturii.

Creaţiile respiră feminitate, diafan, transparenţă şi senzualitate. Eşarfa creată de ea nu iese deloc din acest tipar: a ales o nuanţă nude şi a desenat o fundă neagră, foarte feminină. Dacă eşti o romantică incurabilă vei purta eşarfa cu cămăşile tale cu volane, cu o rochie midi din voal, sau cu un tricou alb din bumbac fin şi o fustă din piele.

Care este eşarfa pe care ai pus ochii luna asta?

Citeşte în JOY aprilie recomandările celor patru designeri, precum şi informaţii despre noile lor colecţii pentru sezonul în curs. EnJOY spring!

Advertisements

4 responses to “enJOY these scarves!

 1. Cosmin 29 March, 2011 at 7:55 am

  Ştiu ce cadou îi fac Iuliei. :))

 2. Claudia 29 March, 2011 at 1:42 pm

  Wow, asta da surpriza. Esarfele sunt minunate , toate 4 ! Cu siguranta nu voi rata ocazia sa le achizitionez.

 3. Raluca 30 March, 2011 at 7:39 am

  Foarte dragute esarfele! Pentru mine ele reprezinta un accesoriu care da o nota de feminitate si distinctie ! Imi place sa le port !

 4. Irina 2 April, 2011 at 10:54 am

  Eee….am pus ochii pe esarfa creata de Maria Hohan. :-X

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: