MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Lovely LANVIN

Există vreo femeie care să nu iubească creaţiile Lanvin?

 

Suzy Menkes, într-o declaraţie despre Alber Elbaz, puncta cu ceva timp în urmă: „… Elbaz este drăguţul fiecărei femei.” Nu ai cum să ignori feminitatea şi rafinamentul cu care Elbaz înveşmântează femeia în drapaje din mătase fluidă. Colecţia pentru primăvară-vară 2011 a mers pe aceeaşi reţetă de succes: emoţie, feminitate şi confort – volume frumoase, materiale cu o mişcare senzuală şi creaţii care să ridice femeia la rang de zeiţă.

Spectacolul oferit de Elbaz a fost despre cum să înfrumuseţezi haina rămânând în parametrii simplităţii. Nimic în plus, nimic negândit, totul elegant şi extrem de firesc.

Zilele trecute mi-a atras atenţia un pictorial realizat de Wee Khim, pentru ediţia de aprilie a revistei NÜYOU, din Singapore. Pictorialul se numeşte Lovely Lanvin şi o are ca protagonistă pe Anastasia Kuznetsova. Modelul poartă în toate fotografiile creaţii Lanvin din colecţia primăvară-vară 2011 şi ceea ce este special este faptul că stilistul Johnny Khoo a păstrat simplitatea ţinutelor, iar fotograful a ales să evidenţieze creaţiile plasându-le în decoruri perfect alese.

  

 

  

 

 

 

 

Wee Khim este unul dintre cei mai faimoşi fotografi de modă din Singapore, reconscut pentru stilul natural şi relaxat în care se raportează la subiecţii din fotografiile sale.

foto: fashionspot.com
Advertisements

One response to “Lovely LANVIN

  1. oana 26 April, 2011 at 12:38 pm

    cine nu s-a indragostit deja iremediabil de creatiile lui Alber Elbaz, nu are nici o sansa in fata acestui pictorial. daca asculti cu atentie soaptele de matase ale rochiilor, vei ajunge intr-un taram magic in care pielea devine de portelan, corpul se metamorfozeaza in crengi si simplitatea si eleganta triumfa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: