MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Uniqlo SAVE(s) JAPAN!

Oamenii din moda internaţională – magnaţi, designeri, modele şi muze deopotrivă, au fost şi sunt în continuare foarte generoşi şi plini de compasiune faţă de Japonia, în urma dezastrelor relativ recente care au avut loc în statul nipon. Niciunul din multele suporturi financiare oferite nu au reuşit să depăşească donaţia de 12 milioane $ pe care preşedintele UNIQLO, Tadashi Yanai, a făcut-o din propriul cont pentru a susţine eforturile de ajutorare a poporului japonez. În plus el a mai oferit 17 milioane $ din partea companiei pe care o conduce şi alte 8,6 milioane $ reprezentând îmbrăcăminte.

De curând Tadashi Yanai a cooptat un grup de designeri şi celebrităţi de primă mână pentru a realiza designul unor tricouri care în scurt timp vor deveni omniprezente. În această nouă iniţiativă caritabilă Alber Elbaz, Karl Lagerfeld, Lady Gaga, Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman, Blake Lively, Charlize Theron, Cyndi Lauper, Victoria Beckham şi Orlando Bloom au conceput designul fiecărui tricou prin care şi-au exprimat sprijinul faţă de poporul japonez.

 

 

   

 

 

Tricourile vor fi disponibile în magazinele Uniqlo începând cu 25 iunie şi vor costa 19,90 $. Toate fondurile obţinute din vânzarea tricourilor vor merge către Crucea Roşie din Japonia.

Care tricou este preferatul vostru? 

mauVErt
photo: uniqlo.com 
Advertisements

One response to “Uniqlo SAVE(s) JAPAN!

  1. raluca 7 June, 2011 at 9:39 am

    Imi place acela cu LOVE. Cine este domnisoara din dreapta imaginii?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: