MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Toamna începe cu NEW LOOK la Bucureşti

Vacanta este pe sfarsite, iar in curand si vara isi va lua ramas bun de la noi. Noul sezon aduce la Bucuresti un nou actor pe piata brand-urilor de moda mass-market.

New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de moda din Marea Britanie, va inaugura primul sau magazin din Romania in Afi Palace Cotroceni in data de 26 august. O noua unitate va fi lansata in Baneasa Shopping City pe 1 septembrie. Dupa ce s-a consacrat ca marca numarul unu de imbracaminte si accesorii pentru femei cu varsta de pana in 35 de ani din Marea Britanie, New Look vine in Romania si si-a propus sa cucereasca “fashionistele” prin colectii fabuloase la preturi accesibile. Marca isi propune sa atraga entuziastii modei cu noi interpretari ale tendintelor, reinnoind colectiile la fiecare sase saptamani si introducand peste 200 de noi produse in fiecare saptamana.

 

Suntem un brand care creaza stiluri irezistibile la preturi excelente, aducand clientilor un plus de entuziasm pentru moda. Traducem permanent si intr-un ritm rapid ultimele tendinte de pe catwalk, din tinutele celebritatilor si din stilul strazii, astfel incat pasionatii New Look sa primeasca mai multa valoare din moda. Cream cu pasiune imbracaminte spectaculoasa pentru femeile care fac din moda o placere si parte din viata lor sociala, care cauta produse deosebite, in tendinte, care sa se potriveasca stilului propriu. Suntem foarte incantati sa facem primii pasi in Romania  unde femeile au un deosebit simt al modei si o experienta vasta de shopping. 

Mark Eve – [Head of Franchise Operations New Look]

Pentru succesul creatiilor sale, New Look valorifica resursele creative ale unei echipe de 30 de designeri a caror misiune este de a crea colectii unice, in tendinte. In Romania, produsele New Look vor avea preturi incepand de la 79 lei pentru rochii, de la 49 lei pentru jeans, de la 89 lei pentru jachete si incepand cu 35 lei pentru incaltaminte. Magazinele marcii care vor fi inaugurate vor beneficia de noua colectie de toamna.

 

Ne-am inspirat de pe catwalk, unde toamna aceasta jocul cu nuantele este regula generala. Teal si Coniac sunt tonurile dominante, iar noua culoare neutra este griul. Stilul anilor ’70 s-a maturizat si a devenit mai sexy, iar liniile curate si bine croite adauga o usoara latura masculina. Sezonul acesta va fi dominat de piesele separate, in lista de achizitii obligatorii fiind o jacheta colorata, pantaloni in orice culoare si din toate materialele posibile, iar croielile clare si bine definite isi anunta marea intoarcere. 

Barbara Horspool – [Creative Director New Look]

 

mauVErt 

Advertisements

One response to “Toamna începe cu NEW LOOK la Bucureşti

  1. Elisabeta 18 August, 2011 at 12:20 pm

    Miu Miu copycats…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: