MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Diana Dondoe pentru BRIONI [toamnă-iarnă 2011]

Diana Dondoe revine în paginile revistelor de modă, în campania Brioni toamnă-iarnă 2011. Asta după ce, pentru campania Selected din această toamnă ea a fost înlocuită cu Irina Lăzăreanu.

  

Diana a pozat pentru Brioni alături de modelul francez Philippe Reynaud, unul dintre cele mai bine cotate modele masculine care a apărut în campanii pentru Louis Vuitton, Chanel, Giorgio Armani sau Ralph Lauren. Fotografiile au fost realizate de britanicul Tom Munro.

 

 

 

Brioni este unul dintre cele mai renumite branduri italiene de lux, recunoscut pentru materialele naturale cele mai scumpe şi execuţia impecabilă a pieselor vestimentare. Colecţia feminină toamnă-iarnă 2011 este ultima, după ce Brioni a decis să suspende linia pentru femei a companiei pentru a se concentra mai mult asupra liniei masculine, cu care a făcut tradiţie. Această decizie a dus la rezilierea contractului cu Alessandro dell’Acqua, directorul de creaţiei al liniei Brioni pentru femei şi la anularea prezentării care era programată în 25 septembrie, la Milano.

mauVErt
foto: TFS.com 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: