MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Most Wanted: THE STYLE – concurs I.D. Sarrieri & the fashion bloggers

Dragelor, avem veşti foarte bune pentru voi!

Zilele acestea am pus la cale un concurs foarte ofertant împreună cu brandul de lenjerie intimă I.D. Sarrieri, Irina Markovits, autoarea blogului Style Diary şi Denisa de la Fashion in My Eyes. Este o provocare în care voi trebuie să scoateţi tot ce aveţi mai creativ din voi şi să fiţi propriile stiliste. Câştigătoarea pleacă la cumpărături la boutique-uL I.D. Sarrieri din Băneasa Shopping City cu un voucher de 1000 de euro în portofel.

Concursul are ca temă anii ’60, după cum sugerează şi fotografia de campanie. Voi trebuie să vă documentaţi cât mai bine despre această decadă şi să compuneţi o ţinută pe care să o fotografiaţi (model puteţi să fiţi voi sau o prietenă) şi să o urcaţi pe pagina de facebook I.D. Sarrieri, în cadrul aplicaţiei MOST WANTED: THE STYLE. Nu trebuie să vă grăbiţi, nici să intraţi în panică, pe pagina I.D. Sarrieri vor apărea zilnic ponturi şi sfaturi legate de moda anilor ’60, din partea noastră şi a celorlalte două bloguri implicate în concurs.

Durata concursului este de patru săptămâni şi este structurată astfel:

1. ÎNSCRIEREA (26 octombrie -13 noiembrie):

Începând de astăzi, aveţi la dispoziţie două săptămâni în care să vă documentaţi şi să compuneţi o ţinută vestimentară (nu de lenjerie intimă) care să redea cât mai bine stilul anilor ’60, să o fotografiaţi şi să urcaţi poza pe pagina de facebook I.D. Sarrieri. Fotografiile trimise vor fi afişate doar la sfârşitul celor două săptămâni, pentru ca toate concurentele să pornească la drum cu şanse egale.

În tot acest timp, urmăriţi blogul nostru, profilul nostru de facebook şi pagina de facebook I.D. Sarrieri pentru a vedea sugestiile noastre legate de machiajul, coafurile, materialele, texturile şi croiurile reprezentative pentru anii ’60.

2. PRESELECŢIE (14 – 21 noiembrie) :

Timp de o săptămână, va trebui să convingeţi cât mai multă lume să dea LIKE fotografiei voastre. Primele 10 concurente, în ordinea descrescătoare a numărului de like-uri, vor intra în finală.

3. SEMIFINALA (22 – 23 noiembrie):

Aici intervine rolul nostru, al bloggerilor, de jurizare.  În a treia săptămână, juriul va alege trei concurente din top 10. Fiecare blog va susţine o finalistă.

4. FINALA (24 noiembrie – 1 decembrie):

În ultima săptămână va avea loc o sesiune de styling la THE PLACE Concept Store din Bucureşti, unde cele trei finaliste vor avea la dispoziţie o oră să compună o ţinută în stilul anilor ’60, în jurul lenjeriei I.D. Sarrieri din vizualul concursului şi a unor piese vestimentare puse la dispoziţie de THE PLACE Concept Store.

Cele trei ţinute vor fi fotografiate şi urcate din nou pe pagina de facebook I.D. Sarrieri, iar cea care va aduna cele mai multe LIKE-uri va fi desemnată câştigătoare. Premiul constând într-un voucher I.D. Sarrieri de 1000 de euro va putea fi folosit într-o singură zi, în magazinul brand-ului din mall-ul Băneasa Shopping City.

* Citiţi cu atenţie regulamentul integral în nota de pe pagina de facebook I.D. Sarrieri.

Nu uitaţi să reveniţi zilnic pe blog pentru sugestii şi informaţii despre concurs :).

Mult succes,

Ioana şi Claudiu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: