MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Prezentarea colecţiei Versace for H&M la New York

Donatella Versace şi H&M au organizat aseară, la New York, un show de modă electrizant, care să marcheze colaborarea celor două brand-uri pentru colecţia care va intra în magazinele H&M, pe 17 noiembrie. Uma Thurman, Blake Lively, Chace Crawford, Jessica Alba, Jennifer Hudson, Marc Ronson, Selma Blair, Alexander Wang şi mulţi alţii au acceptat invitaţia Donatellei şi au fost prezenţi aseară la Hudson River. Din România, au fost invitate la eveniment Roxana Voloşeniuc (redactor-şef ELLE România) şi Loredana.

  

Locaţia a fost special decorată în stilul Versace, iar invitaţii de seamă au purtat creaţii din noua colecţie. Podiumul a fost vopsit auriu pentru a reflecta cel mai bine stilul casei.

   

  

   

   

  

 

 „A fost o seară perfectă, foarte specială şi plină de glamour. Mă bucur că am celebrat lansarea colaborării cu H&M la New York, locul potrivit pentru această colecţie iconică. Acum, abia aştept să ajungă colecţia în magazinele din toată lumea.” 

Donatella Versace

Colecţia Versace for H&M este plină de articole care au făcut casa Versace legendară. Pentru această colaborare, dominată de culoare, imprimeuri şi croiuri specifice, Donatella Versace a recurs la arhive pentru a aduce creaţiile clasice Versace unui public complet nou. Rochiile emblematice reprezintă elementul central al colecţiei pentru femei, în timp ce îmbrăcămintea pentru bărbaţi se axează pe croieli precise. Ţinutele stilizate în stilul Versace au fost purtate pe podium de top-modele precum: Abbey Lee, Daphne G, Natasha Poly, Sean O’pry sau Lindsay Wixson.

 

„Cred că este foarte de important pentru Versace să fie accesibil tuturor. Colecţia este cool, colorată şi foarte urbană.”

Uma Thurman 

„Sunt un mare fan Versace. Creaţiile lor scot în evidenţă feminitatea. Sunt, de asemenea, şi un mare fan H&M. Iar colaborarea Versace for H&M este perfectă.”

Blake Lively

Prince şi Nicki Minaj au susţinut recitaluri de excepţie la after-party-ul organizat în cinstea acestei colaborări.

 

mauVErt
foto: H&M.com; facebook.com
*** Fotografiile de podium au fost realizate de Corina şi Dan Lecca.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: